Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell viurà una nit terrorífica amb una invasió zombi al nucli antic

La 'Z-Infaction' és un joc de rol que simula una invasió zombi a la població
La 'Z-Infaction' s'ha presentat a Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell ha presentat una nova activitat que tindrà lloc el pròxim 3 de novembre al nucli antic, un joc de rol anomenat 'Z-Infaction' que representarà una invasió zombi i que durarà tota una nit. Es tracta d'un joc on es recrearà, amb molt de realisme, una infecció massiva causada per un virus que converteix en zombis els afectats. Per contra, les autoritats miraran de controlar la situació, mentre els supervivents intenten salvar-se.

 

L'activitat, pensada sobretot per a adults, té un cost de 30 euros fins al pròxim 3 d'octubre, tot i que després aniran pujant. També hi ha descomptes variats, com per exemple el que es dona per compartir l'esdeveniment a les xarxes socials. La nit començarà amb un espectacle inicial gratuït i de lliure accés per a tothom, i que seguirà amb el joc, al qual ja només hi podran prendre part els que s'hagin inscrit prèviament. Els participants podran escollir estar al bàndol dels zombis o al dels supervivents.

 

Atreure visitants al nucli antic

L'edat mínima per prendre-hi part és deu anys, i fins als tretze cal fer-ho acompanyat d'un adult. L'objectiu d'aquesta activitat de lleure nocturn és atreure visitants i oferir una activitat entretinguda als habitants de Calafell. Maite González, regidora de Joventut de l'Ajuntament de Calafell, creu que aquesta activitat serà «un gran reclam que portarà molta gent al municipi». La regidora pensa que també hi haurà un impacte en el comerç i la restauració local. Llocs com el Castell de Calafell i altres punts d’interès cultural del nucli del Poble han estat inclosos en el circuit de l’activitat.

 

Marc Bayé, de l'empresa organitzadora, subratlla que «la Z-Infection és un joc en viu d’estratègia i supervivència». «Durant tota una nit, la població sencera es converteix en un camp de batalla simulat entre zombis i supervivents, els llocs més representatius i emblemàtics es transformen en escenaris ambientats com si fossin part d’una pel·lícula o s’una sèrie de televisió», explica. Bayé ha destacat que «un poble petit permet més que una ciutat gran que aquesta vivència sigui intensa i realista». L'activitat es farà amb la col·laboració d'entitats veïnals i comercials del nucli del Poble, així com de les entitats socials i culturals que hi tenen la seu.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris