Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell farà diverses millores a l'exterior i l'interior del Mercat Vell

S'hi han de posar aïllaments acústics, un nou paviment i un petit escenari
L'edifici del Mercat Vell de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L’Ajuntament de Calafell farà diverses millores a l'edifici del Mercat Vell, perquè les entitats que en fan ús puguin desenvolupar les seves activitats en condicions. El consistori ha tret a concurs les obres amb un pressupost de 148.822 euros (més IVA). El termini per presentar les ofertes acaba el pròxim 19 de setembre. Entre les millores projectades hi ha fer l'aïllament acústic, un nou paviment i un petit escenari

 

De la mateixa manera, es repararà la coberta de l'edifici i es pintaran les parets exteriors. L'empresa adjudicatària tindrà un mes i mig per fer els treballs, amb el qual s'espera que a mitjans del mes de novembre puguin estar enllestits. Tal com apunta el regidor d'Urbanisme, Miguel Àngel Perín, el Mercat Vell «necessita aquesta actualització, que s’ha fet molt evident en un edifici de fa quatre dècades, pensat per a l’activitat comercial i estar-hi una estona breu, i no per fer-hi música, ball i altres activitats».

 

Queixes d'Units pel Ball

La intenció de l'Ajuntament és que l’obra estigui enllestida com més ràpidament millor per evitar molèsties i inconvenients a les entitats que usen el Mercat Vell, així com a les que s’hi han d’ubicar quan aquestes estiguin acabades. Una d'elles és Units pel Ball, que en els pròxims dies hauran de deixar de fer la seva activitat al pavelló Joan Ortoll per l'inici de les obres que hi estan projectades. L'entitat es traslladarà provisionalment al Mercat Vell, però les obres d'adequació faran que estiguin dos mesos sense poder fer la seva activitat.

 

A l'últim ple municipal, diversos membres d'Units pel Ball van mostrar el seu malestar pel fet que fins al novembre no podran fer la seva activitat al Mercat Vell. L'alcalde del municipi, Ramon Ferré, va explicar la necessitat de fer aquestes millores a l'edifici, però es va disculpar perquè en un primer moment els havia assegurat que a l'estiu el Mercat Vell ja estaria en condicions.  

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris