Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

Calafell adjudica el mobiliari de la nova biblioteca del Sindicat

Es prorroga el servei provisional de sala de lectura
L'edifici del Sindicat acollirà la nova biblioteca de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L’Ajuntament de Calafell ha adjudicat el subministrament i la instal·lació del mobiliari per a la nova biblioteca del Sindicat. El concurs l'ha guanyat l'empresa Expert Line, amb una oferta de 370.000 euros. Ara, l'adjudicatari té dos mesos i mig per fabricar, traslladar i posar el mobiliari al nou edifici, que està situat al nucli antic. Es tracta d'una superfície de 1.800 metres quadrats, que quadruplica els que tenia l'antiga Biblioteca Ventura Gassol.

 

El projecte preveu instal·lar 78 punts de lectura formals i 79 d'informals, així com 900 metres lineals de prestatgeries per acollir un fons que supera els 28.000 llibres. De la mateixa manera, s'hi han d'ubicar 42 punts d'accés informàtic, dotze dels quals estaran dedicats a cursos i tallers de formació i 30 per a ús general i lliure accés. A l’àrea d’adults hi haurà 52 calaixeres per a DVD i 24 per a CD, i a l’àrea infantil, hi aniran disset calaixeres per a DVD i deu per a CD.

 

Servei provisional de sala de lectura

La major part del material que hi havia a la biblioteca Ventura Gassol, que va tancar portes aquest mateix estiu, ja s'ha traslladat al nou edifici, i ara només falta que s'hi porti el nou mobiliari. D'altra banda, com que encara falten algunes setmanes per poder obrir la nova biblioteca, l’Ajuntament de Calafell ha decidit prorrogar el servei de sala de lectura activat aquest estiu. Aquest s’oferirà a les dependències municipals de la Platja, al carrer de Sant Pere 29-31.

 

El servei estarà disponible a la sala d’exposicions, a partir del 17 de setembre, de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. A la sala de lectura hi haurà diaris i una selecció de revistes, una selecció de llibres i revistes infantils, Wifi, accés a ordinadors i impressora i espai per a estudi o treball. S’hi faran també les activitats infantils setmanals. No és possible oferir més obres de lectura, ni servei de préstec, perquè el fons actual ja ha estat recollit i transportat a la nova biblioteca.

Comentaris