Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ferit per inhalació de fum en un incendi a Vila-seca

Calafell sancionarà els vehicles que aparquin sobre la vorera a Segur

Només en aquells carrers on hi hagi aparcament senyalitzat

 

Un cotxe mal aparcat a sobre la vorera a un carrer de Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell ha iniciat una campanya per evitar que els cotxes aparquin a sobre les voreres a Segur de Calafell. Després que el consistori hagi invertit 1,7 milions d'euros en un pla per arreglar voreres de diferents carrers, ara es vol evitar que el fet que els vehicles hi aparquin a sobre les torni a malmetre. Per això, l'Ajuntament ha començat una campanya anomenada 'Aparca al carrer', avisant que a partir del mes de febrer multaran els cotxes que estiguin estacionats a dalt de la vorera.

 

El mateix equip de govern ha puntualitzat que les sancions només es posaran en aquells carrers en els quals ja hi hagi aparcament senyalitzat a la calçada, i no en els carrers en els quals no hi ha aparcament perquè són massa estrets. «No es multarà si no hi ha aparcament pintat, ja que l’Ajuntament és plenament conscient de la dificultat d’aparcar al nucli de Segur», han explicat des del consistori a les xarxes socials.

 

Pla de voreres a diferents urbanitzacions i nuclis

L'Ajuntament de Calafell ha reparat voreres d'un total de 65 carrers del nucli de Segur, en un pla que ara es vol estendre a altres urbanitzacions del municipi. De la mateixa manera, el consistori ha anunciat que es faran tasques de millora a la vorera nord del Passeig Marítim de Segur, que presenta molts desperfectes causats per l'arbrat de la zona. Aquestes millores no volen que siguin malmeses pel mal ús que en puguin fer els vehicles

 

Atacs contra màquines de zona blava

D'altra banda, la Policia Municipal de Calafell ha informat que aquesta passada matinada s'han produït diversos atacs contra parquímetres de la zona blava al nucli de la platja. En total han estat cinc les màquines que han aparegut amb cops i destrosses a la pantalla. Des del consistori canviaran els parquímetres afectats, mentre la policia mira de trobar l'autor o els autors dels fets.  

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris