GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Calafell fa un reconeixement als actes heroics dels cossos de seguretat

També s'ha recordat el ciutadà polonès que va morir intentant rescatar dues noies del mar

 

Calafell ha fet un reconeixement als que han fet actes heroics els últims mesos. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell ha celebrat aquest diumenge 29 de setembre la festa patronal del seu cos de policia local, Sant Miquel. Com és habitual, la celebració ha inclòs un reconeixement pels actes meritoris que han fet els agents del cos de policia, membres dels cossos de seguretat o persones que treballen als serveis d'emergències. Entre els agents que han rebut un homenatge hi ha hagut Carlos Rubio, que va morir fa pocs mesos després d'haver estat 31 anys al servei de la policia local de Calafell.

 

El vigilant de seguretat Manuel Navarro ha estat un altre dels que ha rebut un reconeixement. Aquest calafellenc estava de servei al mercat de la Boqueria de Barcelona el dia 17 d'agost del 2017, quan es va produir l'atemptat terrorista a la Rambla de la capital catalana. Navarro va socórrer alguns ferits i va estar ajudant a diverses persones que havien estat víctimes de l'atropellament, en una tarda que trigarà a oblidar.

 

Homenatge al ciutadà polonès mort a la platja de Segur

A més a més, l'Ajuntament de Calafell ha volgut homenatjar Tomasz Czechowski, el ciutadà polonès que a finals d'agost va morir a la platja de Segur de Calafell, quan intentava rescatar dues noies que tenien problemes per sortir de l'aigua. L'home, de 40 anys, va llençar-se al mar per ajudar les dues noies, que no podien sortir del mar en un dia que aquest estava en males condicions. En aquell moment ja no hi havia servei de socorrisme a la platja de Segur, perquè era més tard de les set de la tarda. 

 

L'homenatge al ciutadà polonès també s'ha fet extensiu a Àngel Romero, Daniel Ramírez i Antonio Pérez, que van ser els que van entrar al mar, tot i el fort onatge, per treure a Czechowski fins a la platja. Tot i això, l'home va morir dos dies després a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Tots ells han rebut el reconeixement del consistori pels seus actes destacats.