Carrers de Calafell.

Calafell reorganitza la circulació a diferents urbanitzacions del municipi

Les actuacions es faran a Mas Romeu, Valldemar i Bellamar

L'Ajuntament de Calafell continua amb la implantació de nous plans de mobilitat a les urbanitzacions del municipi. A partir d'aquest dilluns 16 de novembre comencen els treballs als nuclis de Mas Romeu, Valldemar i Bellamar, on es farà una reorganització de la circulació i s'instal·larà senyalització nova, tal com ja s'ha dut a terme en altres indrets de Calafell.

Més seguretat i menys velocitat

Els canvis tenen l'objectiu de garantir el pas del transport públic i la seguretat dels vianants, alhora que es vol prevenir l'excés de velocitat. També s'actuarà per aconseguir més aparcaments a la calçada i evitar així l'estacionament a les voreres. Per nuclis, les principals actuacions a Mas Romeu seran la senyalització dels passos de vianants i els aparcaments, i la reordenació de la plaça de Ricardo Lozano, per determinar els dos carrils de circulació. Els treballs poden causar talls intermitents de trànsit.

A Valldemar, la majoria dels carrers passaran a ser d'una única direcció, amb l'excepció d'aquells per on passa el bus, que mantindran la doble direcció. Amb això es vol crear aparcament a la calçada. També se senyalitzaran els passos de vianants i es pintarà una rotonda per solucionar una cruïlla perillosa. Per últim, a Bellamar s'implantarà una limitació de velocitat a 30 km/hora.


Comentaris