Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell posarà el nom de tres veïnes «rellevants» a tres espais del municipi

Dues places i un centre cívic rebran el nom de Montse Civit, Josefa Mitjans i Anna Ortoll
El centre cívic del Port de Segur rebrà el nom de Montse Civit. | Ajuntament de Calafell.

 

Anna Ortoll va ser la primera regidora de l'Ajuntament de Calafell, pel Partit Socialista de Catalunya. Montse Civit va tenir una gran implicació amb les entitats de Segur de Calafell, com la Penya Blaugrana o l'Associació de Veïns i Propietaris de Segur. Josefa Mitjans va ser, durant molts anys, presidenta de la Creu Roja de Calafell. Totes tres veuran la seva tasca reconeguda per part de l'Ajuntament de Calafell al ple d'aquest dilluns 5 de novembre, en el qual es proposarà donar el seu nom a tres espais del municipi.

 

Aquesta és una moció presentada pels grups municipals de CiU i el PSC, amb el qual no tindrà problemes per tirar endavant, amb l'objectiu de reconèixer aquelles «persones rellevants que han fet que Calafell millorés en molts àmbits», tal com resa l'enunciat de la moció. Segons s'apunta al redactat, Ortoll, Civit i Mitjans «han fet possible el Calafell que coneixem», i són «testimonis i protagonistes importants en el desenvolupament» del municipi.

 

Dues places i un centre cívic

Els espais que rebran el nom d'aquestes tres dones rellevants de Calafell seran el centre cívic del Port de Segur (Montse Civit), la plaça del carrer de Mallorca amb el carrer de Mossèn Jaume Soler (Anna Ortoll) i la plaça del carrer del Clos del Becu amb el carrer de Torredembarra (Josefa Mitjans). A banda de ser un reconeixement a la seva activitat, la proposta també vol reconèixer la tasca de les dones en el desenvolupament del municipi.

 

Cs proposa eliminar les barreres arquitectòniques

Al mateix ple d'aquest dilluns també hi haurà mocions d'altres partits, entre elles una del grup municipal de Ciutadans (Cs) de Calafell, en la qual es demana adequar el municipi «a l'accessibilitat universal i participació efectiva de les persones amb discapacitat en el gaudi del patrimoni cultural i esportiu i als nostres parcs i zones d'oci infantils». La proposta de Ciutadans vol eliminar aquelles barreres arquitectòniques que encara hi ha en diferents punts del municipi.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris