El jove de Calafell Miquel Mañé, a 'Got Talent'.

El calafellenc Miquel Mañé deixa amb la boca oberta el jurat de 'Got Talent'

El campió del món de gimnàstica aeròbica reivindica la seva modalitat al programa

El jove calafellenc Miquel Mañé, de només quinze anys, ha deixat amb la boca oberta el jurat del concurs 'Got Talent' de Tele 5. Mañé ha representat davant el jurat el número que el va portar a ser campió del món el maig del passat 2018 a Guimaraes (Portugal), formant part de l'equip espanyol de gimnàstica aeròbica. La seva actuació ha rebut el reconeixement unànime dels quatre membres del jurat, que li han donat el seu sí, i també de tot el públic.

Els membres del jurat, en saber que Mañé és un campió del món, han remarcat que no el podien jutjar, però sí «aplaudir-te i donar-te les gràcies per haver vingut». També se li ha preguntat per quin motiu havia decidit presentar-se a 'Got Talent' i Mañé ha respost que ho ha fet per reivindicar la seva disciplina, donar-la a conèixer a la gent i aconseguir així «que pugui ser olímpica». El calafellenc ha acabat marxant del programa amb els quatre vots positius dels membres del jurat.

Campió del món júnior el 2018 a Portugal

Miquel Mañé es va proclamar campió del món júnior de gimnàstica aeròbica fa menys d'un any, al mundial que es va celebrar el passat mes de maig a Portugal. Mañé formava part de la selecció espanyola, que va aconseguir uns resultats remarcables en aquest campionat. Podeu veure el vídeo de l'actuació de Miquel Mañé a 'Got Talent' en aquest enllaç.  

No és el primer cop que ciutadans del Baix Penedès prenen part al concurs 'Got Talent'. Un dels més destacats, i que va arribar a la final, va ser el mentalista Acherón Delacreoix, del Vendrell. També és molt recordada l'actuació d'una altra vendrellenca, la jove Petruska, que va fer les delícies del públic i el jurat amb el seu trapezi.

També et pot interessar:

De 'Fresita' a Marlo: els personatges de Tarragona que han triomfat a la televisió.

El vendrellenc Iván Santander debuta a 'Fama A Bailar' amb una gran coreografia.


Comentaris