Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Cambra de Comerç de Tarragona dona suport al projecte 'Integra'ls' de la Bisbal

La iniciativa vol promoure l'ocupació de les persones amb risc d'exclusió als polígons industrials
Representants de l'Ajuntament de la Bisbal, la FEGP i el Ventall, a la Cambra de Comerç de Tarragona. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

El projecte 'Integra'ls' d'ocupació de persones amb risc d'exclusió, que promou l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Fundació Santa Teresa del Vendrell, ha rebut el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona. Aquest projecte, que es va presentar el passat novembre, vol promoure la contractació de 50 persones perquè treballin als polígons del municipi. També hi col·labora la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

 

L'Ajuntament de la Bisbal, la Fundació Santa Teresa i la FEGP han començat la ronda de presentacions d'aquest projecte. La Cambra de Comerç de Tarragona ha estat una de les primeres administracions que hi ha donat suport, mitjançant un seguit de formacions adaptades a les necessitats de perfils professionals de les empreses dels polígons industrials bisbalencs. 

 

Formació PICE a la Bisbal

Aquesta col·laboració ha de començar de forma imminent, ja que s’ha acordat tenir en compte les persones amb dificultats en la propera formació PICE, que es durà a terme a la Bisbal del Penedès i que està adaptada als llocs de treball d’una empresa bisbalenca que preveu una selecció de personal aviat. La presentació d’aquesta formació es durà a terme el 22 de gener a les 10.00 hores al Centre Municipal de Cultura (CMC) de la Bisbal del Penedès.

 

Els representants del projecte 'Integra'ls' estan treballant per fer arribar el projecte a les entitats, administracions i empreses del territori amb la finalitat de fer xarxa i aconseguir el màxim de col·laboracions possibles per tirar endavant el projecte amb el màxim de garanties. En els últims dies s’ha presentat el projecte a la Diputació de Tarragona, on ha tingut una bona acollida, i s’han realitzat visites a diverses empreses dels polígons industrials bisbalencs.

 

La regidoria d’Esports projectarà el documental '26 de abril, Play Again'

També a la Bisbal del Penedès, la regidoria d'Esports ha anunciat que projectarà, amb col·laboració de la Joventut Bisbalenca i 'Jo, esportista solidari', el documental '26 de abril, Play Again', basat en la sensibilització i la conscienciació social cap al bon comportament en l'esport. La projecció es durà a terme el dimecres 23 de gener a les 18.00 hores a l'Auditori Salbà del CMC.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris