Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un camió bolca a l'AP-7 a l'alçada d'El Vendrell

El gasoil del dipòsit s'ha vessat al centre de la via i el conductor ha patit ferides lleus
El camió ha bolcat a l'AP-7 a l'alçada d'El Vendrell i s'ha vessat el gasoil que duia. | PL El Vendrell

 

Un camió ha bolcat aquest dissabte a la tarda a l'AP-7, a l'alçada d'El Vendrell. El vehicle ha quedat tombat a la via i s'ha vessat el gasoil que duia. El conductor ha hagut de ser atès per ferides lleus. L'accident provoca retencions en els dos sentits de la marxa. Hi ha dos carrils tallats en sentit sud i un altre en sentit nord i els operaris treballen per treure el camió de la carretera el més aviat possible. 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Accident amb un camió implicat a l'AP-7 al Vendrell

Un camió s'ha accidentat aquest dissabte, 26 de gener, minuts després de les dues de la tarda a l'AP-7. L'accident ha tingut lloc a l'alçada del municipi d'El Vendrell. El camió ha quedat bolcat al centre de la via i s'ha vessat tot el gasoil que duia al dipòsit. Afortunadament, el conductor només ha hagut de ser atès per ferides lleus. 

 

Encara que el camió ha quedat de costat al centre de l'autopista, no s'han hagut de lamentar problemes relacionats amb la càrrega. El vehicle no transportava matèries perilloses, fet que hauria complicat molt més la situació. Ara mateix, els operaris treballen per treure el camió de la carretera i netejar el gasoil que s'ha vessat, que podria ser perillós per altres vehicles. 

 

Imatge del camió bolcat a l'AP-7 al Vendrell aquest dissabte. | PL El Vendrell

 

 

L'AP-7, amb retencions en els dos sentits de la marxa

L'autopista AP-7 a l'alçada d'El Vendrell està patint retencions en els dos sentits de la marxa. El motiu és el camió accidentat, que ha quedat bolcat al centre de la via. Els operaris estan treballant per retirar-lo a marxes forçades. A hores d'ara, hi ha dos carrils tallats en sentit sud i un altre en sentit nord, fet que dificulta la correcta circulació del trànsit en aquest punt del Baix Penedès. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris