MINUT A MINUT

❗️ Aixequen el tall de l'AP-7 a Tarragona però es manté el bloqueig de les vies del tren a Reus

Un camió perd la càrrega i deixa impracticable la sortida d'una rotonda al Vendrell

L'incident ha tingut lloc aquesta tarda a la sortida de la rotonda que uneix la C-51 amb l'N-340, a tocar de la capital del Baix Penedès
Un camió perd la càrrega i deixa impracticable la sortida d'una rotonda al Vendrell | TarragonaDigital

 

 

Al voltant de tres quarts de cinc de la tarda d'aquest dimarts, 30 d'abril, un camió ha perdut la càrrega que duia en el moment d'agafar la sortida d'una rotonda del Vendrell.

 

El conductor causant de la incidència no s'ha aturat i ha seguit circulant, deixant el vial de sortida de la rotonda quasi impracticable; de tal manera que els vehicles que volien incorporar-se a l'N-340 ho havien de fer pel voral del carril. A hores d'ara, no ha transcendit si el conductor del camió ha estat alertat de la pèrdua de càrrega i si n'ha estat conscient en algun moment.

 

Per la seva banda, la Policia Local del Vendrell s'ha personat al lloc dels fets al cap de pocs minuts, on ha retirat els palets que dificultaven i posaven en risc els conductors que volien agafar aquesta sortida de la rotonda. Concretament l'accés a la carretera N-340 en sentit sud, des de la carretera C-51.

 

Un camió perd la càrrega i deixa impracticable la sortida d'una rotonda al Vendrell | TarragonaDigital

 

 

Controls de velocitat a tot el municipi

La Policia Local del Vendrell ha informat que durant aquesta setmana es faran diversos controls de velocitat a tot el municipi. Es tracta d'una campanya conjunta que es fa amb el Servei Català de Trànsit, com a conseqüència dels accidents de trànsit que ha patit el municipi durant les últimes setmanes; bona part dels quals, han tingut lloc a vies on s'acostuma a circular amb excés de velocitat.

 

D'altra banda, des del consistori han apostat per col·locar nous reductors de velocitat; com és el cas del carrer d'Abadessa Emma, a la zona dels Bulevards, on periòdicament es produïen accidents per topades entre vehicles. De la mateixa manera, en aquest carrer s'han pintat nous passos de vianants i senyals d'STOP a terra.

 

Et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris