Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Campionat d'Espanya de marxa se celebra enguany al Vendrell

Es farà el 10 de febrer a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga
El Campionat d'Espanya de marxa es farà al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell acollirà el diumenge 10 de febrer el Campionat d'Espanya de marxa, que es farà a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga. Aquesta és una important prova d'atletisme —la més important que s'ha celebrat fins ara al Vendrell— a la qual anaven al darrere l'entitat Runners el Vendrell des de feia dos anys. Finalment han aconseguit el seu objectiu, amb el suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell. 

 

El campionat constarà de cinc proves que es faran a l'avinguda Palfuriana, entre Sant Salvador i Coma-ruga. A les nou del matí començaran l'absoluta de 50 quilòmetres i la màster masculina de 20 quilòmetres. A les 10.40 hores tindran lloc les proves de deu quilòmetres masculines sub-20 i sub-18, seguides de les curses de deu quilòmetres femenines sub-20 i sub-18, a les 11.45 hores. Per últim, a la una del migdia s'iniciarà la prova de cinc quilòmetres sub-16 masculina i a les 13.40 hores, la femenina.

 

Incentivar la marxa al Vendrell

Ferran Trillas, regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, ha mostrat la seva alegria pel fet que el municipi aculli aquest campionat i espera que els ciutadans puguin gaudir d'un esdeveniment «que ha d’ajudar a incentivar els marxadors més joves a continuar fent aquest esport al nostre municipi». Per la seva banda, Valentí Massana, excorredor de marxa i primer atleta estatal que va guanyar un mundial, ha destacat l’evolució de la marxa al Vendrell en els darrers anys, apuntant que «fins fa pocs anys no es practicava aquest esport i, en un interval de temps relativament curt, acull la millor prova de marxa en ruta de l’estat».

 

Feia disset anys que cap població catalana acollia el Campionat d’Espanya i, tal com ha explicat el president del Runners del Vendrell, José Vicente Sánchez, «s’ha aconseguit fer-ho al nostre municipi després de dos anys de treball i d’esforç continu». Per això han animat als vendrellencs a gaudir d'aquest campionat el pròxim 10 de febrer. Runners el Vendrell organitza curses com la de la Festa Major o la Sant Silvestre.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris