Un dels casals d'estiu del 2020 del Vendrell.

Els casals d'estiu del Vendrell i Coma-ruga tanquen el juliol sense incidents i amb bona participació

Hi han pres part més de 330 infants

Primer mes superat sense incidents. Els casals d'estiu del Vendrell i Coma-ruga han tancat el juliol d'aquest complicat estiu del 2020, marcat per la pandèmia del coronavirus, amb una bona participació d'infants, i sense que hi hagi hagut cap incidència. Els Casals del Vendrell s'estan fent a l'escola Àngels Garriga, sota l'organització de l'esplai Zig-Zag, mentre que els de Coma-ruga es fan a l'escola Els Secallets, i van a càrrec de l'associació Trèvol

Un primer mes «molt positiu»

Malgrat les circumstàncies actuals, des de l'Ajuntament del Vendrell han remarcat que la valoració del primer mes ha estat «molt positiva i acceptada per les famílies del municipi, que han dipositat una total confiança en aquestes entitats». En aquest primer mes, entre tots els casals, hi han pres part un total de 343 infants, repartits entre els 236 del Vendrell i els 107 de Coma-ruga. 

El regidor d'Infància i Joventut del Vendrell, Rubén Gràcia, ha remarcat que aquests són uns casals «més importants que mai, a causa de la situació que hem viscut aquests mesos i encara estem patint», afegint que en ambdós casos se segueixen «amb rigorositat totes les mesures sanitàries establertes pel Departament de Salut, sense perdre de vista el vessant educatiu i de lleure pensat pels infants». Els casals d'estiu del Vendrell i Coma-ruga s'allargaran fins al 28 d'agost.


Comentaris
Miguel
Vendrell tiene unos 37 mil habitantes. Los niños fueron 236. Todo un exito.