Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una caseta de ferro cau d'un sisè pis al Vendrell

El vent l'ha fet caure des de dalt d'un edifici i, afortunadament, no hi ha hagut ferits
La caseta de ferro ha caigut d'un sisè pis al carrer de la Rambla del Vendrell | PL Vendrell

 

Aquest matí, el fort vent ha fet caure una caseta de ferro des de dalt d'un edifici al municipi del Vendrell. En aquest sentit ho ha fet a la Rambla i, afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals, però si materials, ja que hi havia alguns vehicles aparcats on ha caigut la caseta. Els Bombers han anat fins al lloc de l'incident, així com la Policia local del Vendrell, els quals han recomanat retirar objectes de balcons i terrasses.

 

Cau una caseta de ferro d'un sisè pis al Vendrell

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'incident quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí. En aquest sentit, han estat alertats perquè una caseta de ferro, situada en un sisè pis d'un edifici, ha caigut al carrer a causa del fort vent que hi havia. 

 

La caseta ha caigut en una zona d'aparcament públic i alguns vehicles han quedat danyats a la zona de la Rambla del municipi del Baix Penedès, segons informa la Policia Local del Vendrell. D'altra banda, afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals i no hi ha cap ferit.

 

Fins al lloc de l'incident, s'hi han traslladat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han actuat per retirar la caseta. A més, també l'han lligat perquè no es pugui moure i causi cap altre dany. 

En caure, la caseta ha causat danys a uns vehicles que hi havia aparcats | PL Vendrell

 

Recomanen retirar coses que puguin caure de balcons i terrasses

A causa d'aquest despreniment des de dalt d'un bloc de pisos, la Policia Local del Vendrell ha recomanat que s'evités la zona per poder actuar. A més, també ha recomanat que es retirin objectes que puguin caure de balconades i terrasses, ja que, a conseqüència de les ventades que hi ha, puguin caure més objectes perillosos al carrer i causar destrosses o danys físics.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris