Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La periodista Cati Morell farà la glossa de la Diada Nacional a Calafell

També es farà una ofrena floral al Monument als Presidents de la Generalitat
El Castell de Calafell acull la glossa de la Diada. | Cedida

 

Calafell celebra entre avui dilluns i demà dimarts els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. L'acte institucional té lloc, com és habitual, el dia 10 al Castell de la Santa Creu, a partir de les 19.30 hores. Enguany, la glossa anirà a càrrec de la periodista Cati Morell, corresponsal del diari 'El Punt Avui' al Penedès. Morell també treballa en el món de la comunicació d'empresa i col·labora amb altres mitjans.

 

Després de la glossa hi haurà un parlament de l'alcalde, Ramon Ferré, seguit d'un concert del duo 2Funky, una formació que interpreta soul i música popular, i que tancarà el cicle Sonaestiu 2018, que inclou les Nits al Castell i el Festival de Música del Baix Penedès. L’acte d'aquest dilluns al vespre acabarà amb el «Cant dels Segadors», l’himne nacional de Catalunya.

 

Ofrena floral el dia 11 de setembre

Els actes de la Diada seguiran el mateix 11 de setembre amb una ofrena floral que es farà al Monument als Presidents de la Generalitat, a la plaça dels Països Catalans de Segur de Calafell, a partir de les deu del matí. Després de l'ofrena, la coral infantil Llebeig interpretarà el «Cant dels Segadors» i es farà una exhibició del Bot Salvavides de Calafell i una ballada de sardanes.

 

L'acte comarcal de la Diada al Baix Penedès es farà aquest any al Vendrell, avui dilluns a les vuit del vespre. La plaça Nova acollirà les diferents intervencions i una ofrena floral que es farà al monument a Pau Casals. També està previst que es faci un recital de poemes d'Àngel Guimerà, un pilar dels castellers Nens del Vendrell i la interpretació per part de la soprano Griselda Ramon de l'«Himne dels Segadors». El dimarts a la tarda hi ha la manifestació a Barcelona, a la qual es desplaçaran una dotzena d'autocars des del Vendrell a les dotze del migdia.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris