La ceràmica creativa de petit format, protagonista del FangArt del Vendrell

El certamen centrat en el món de la ceràmica es fa del 14 al 16 de juny

 

El Fangart del Vendrell torna aquest mes de juny. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell celebrarà la tercera edició del Fangart, el certamen centrat en el món de la ceràmica, entre els dies 14 i 16 de juny, a la plaça de Sant Salvador. En aquesta ocasió, el Fangart donarà protagonisme a la ceràmica creativa de petit format, amb el qual s'hi podran trobar peces molt variades, des de les decoratives fins a objectes utilitaris, passant per petites joies. Les activitats estan pensades tant per als ceramistes professionals com per al públic familiar.

 

Eva Serramià, regidora de Cultura en funcions, ha volgut recordar que amb el FangArt «s'aposta per la ceràmica com a element distintiu de l'univers cultural del Vendrell», afegint que «fer-lo en el marc incomparable de les platges li dona un plus». L'esdeveniment es presenta en format de festival, amb l’objectiu que es converteixi en una cita interessant tant per als ceramistes com per al públic en general

 

Yukiko Murata, artista convidada especial

Així, el certamen comptarà de nou amb un sector de venda i exposició de peces d’artistes internacionals, ubicat al passeig marítim de Joan Reventós, al qual se sumarà una atractiva programació de tallers i activitats com ara conferències, demostracions o exposicions. La convidada especial d'aquesta tercera edició serà la ceramista japonesa Yukiko Murata, que presentarà l’exposició 'BONAPETITa, la petita felicitat a mà', que es podrà visitar al Museu Pau Casals, i realitzarà el taller 'La flor imaginària'.

 

A més a més, es faran diferents demostracions de torn, una pissarra màgica, hi haurà espais per a pintar o jugar amb el fang, així com per fer arquitectures o un taller de torn i permacultura, entre moltes altres activitats. El material que s'usarà està patrocinat per Ceràmica Collet, SA. El Fangart estarà obert el divendres de 17.00 a 22.00 hores i el dissabte i el diumenge d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores, tot i que el diumenge es tancaran les portes a les nou del vespre. Es pot consultar el programa complet en aquest enllaç.

 

També et pot interessar: