GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Coma-ruga acull dos campionats de futbol sala per a sords

La Bisbal fa una matinal de pedra seca i música tradicional
Àlex Pateiro i Ferran Trillas, presentant els campionats de futbol sala per a sords. | Ajuntament del Vendrell

 

El Pavelló Municipal de Coma-ruga (el Vendrell) acull els dies 25 i 26 de maig dos campionats de futbol sala per a sords, concretament les finals de la Lliga Catalana masculina i del Campionat d'Espanya femení. Des de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya (FESC), el seu secretari general, Àlex Pateiro, ha convidat a tothom a assistir als dos campionats per gaudir de la pràctica de l'esport i de la socialització amb persones sordes.

 

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, ha volgut agrair la confiança que els ha fet la federació per organitzar les dues finals a Coma-ruga. Trillas ha destacat també el compromís que té la regidoria d'Esports del consistori vendrellenc per obrir els equipaments de la ciutat als esports adaptats, per d'aquesta manera donar-los més visibilitat i apropar-los a la ciutadania del Vendrell.

 

La Bisbal aprova el projecte d'ampliació dels locals socials del Priorat, l’Esplai i Can Gordei

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha informat que la Junta de Govern Local ha aprovat un contracte menor, per un cost de 6.870 euros, per la redacció del projecte bàsic i d'execució de la reforma i ampliació dels locals socials dels nuclis del Priorat, l'Esplai i Can Gordei. A partir d'ara, l'empresa farà les seves propostes perquè els locals socials d'aquests tres nuclis puguin incorporar una sala polivalent on es puguin fer activitats.

 

Una vegada l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès hagi rebut les primeres propostes per part dels redactors del projecte, aquests s'hauran de consensuar amb les respectives juntes de les associacions de veïns, perquè puguin expressar les seves idees i suggeriments, i es puguin incorporar als projectes. També relacionat amb la Bisbal, aquest diumenge 26 de maig es farà una matinal de pedra seca i música tradicional, organitzada per 'El Marge', revista i secció mediambiental de l’ADF Clot de Bou. La iniciativa servirà per restaurar la barraca del paratge del camí de la Plana de la Bisbal, i el punt de trobada serà la plaça de l’Església, a les nou del matí.

 

També et pot interessar: