Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El comerç del Vendrell ja té la seva aplicació de telèfon mòbil

L'app del CIT inclou informació dels comerços, agenda, descomptes i llistat d'entitats
El CIT presenta la seva nova aplicació de telèfon mòbil. | BP Diari

 

El Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell ha presentat la nova aplicació de telèfon mòbil del comerç del Vendrell, que ja està disponible tant per a Apple com per a Android i és totalment gratuïta. L'aplicació, que ha estat desenvolupada per l'empresa vendrellenca Jaestic i rep el nom de 'Viu el Vendrell', inclou tota la informació necessària sobre els comerços de la ciutat, ja siguin allotjaments, botigues, serveis, establiments de restauració o locals d'oci.

 

Informació dels comerços, agenda i telèfons de contacte

Al llistat hi ha el contacte i la localització de cada establiment, així com informació i la possibilitat de compartir-ho a xarxes. També s'inclou un apartat en el qual es poden consultar tots els descomptes que s'ofereixen en cada moment. A més a més, també hi ha una completa agenda dels actes que es fan a la ciutat, com ara concerts, exposicions, rutes gastronòmiques, festes o xerrades, així com un enllaç a la cartellera dels cinemes i als mitjans de comunicació de la comarca.

 

L'aplicació es completa amb un llistat de les entitats del Vendrell i de diferents telèfons d'urgències, com el de les farmàcies o el 112. De la mateixa manera, s'inclou la possibilitat d'afegir actes que es facin i hi ha un servei de notificacions que es pot activar per rebre avisos quan hi ha actes destacats. Salva Rodríguez, president del Centre d'Iniciatives i Turisme, ha destacat que, tot i ser una app desenvolupada des de l'entitat, «està pensada perquè la pugui fer servir tothom, és una aplicació que fem des del CIT pel Vendrell».

 

«Una finestra a la vida social del Vendrell»

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, ha destacat que l'aplicació és «una finestra a la vida social» de la ciutat, destacant que, fins ara, no hi havia cap app d'aquesta mena al Vendrell. L'aplicació inclou tots els comerços de la ciutat, siguin associats o no al CIT, però aquests últims surten primer al llistat. De totes maneres, se segueix un ordre aleatori cada vegada que s'entra a l'app.   

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris