La companyia de l'aigua del Vendrell renova la flota de vehicles amb catorze nous cotxes

Aquest cap de setmana se celebra la fira de la ciència

 

Aigües del Vendrell ha presentat els 14 nou vehicles. | Ajuntament del Vendrell

 

La companyia mixta que ofereix el servei d'aigües al Vendrell ha presentat aquest dijous 9 de maig els nous vehicles que ha adquirit mitjançant el sistema de 'renting'. Es tracta de catorze nous cotxes, amb els quals l'empresa farà tasques com ara les reparacions o els treballs als pous d'aigua. D'aquests catorze vehicles, dos són elèctrics. Des de l'Ajuntament del Vendrell expliquen que la renovació s'ha fet perquè els anteriors cotxes començaven a estar obsolets.

 

Els catorze vehicles se sumen a les dues motos elèctriques que la companyia va presentar el passat 2016. En aquest cas, les motos s'usen per fer les lectures de comptadors dels diferents habitatges de la ciutat. Els nous vehicles s'han presentat a l'esplanada que hi ha al costat de l'Auditori Pau Casals del Vendrell, al barri marítim de Sant Salvador.

 

Torna la fira de la ciència al Vendrell

Per altra banda, aquest dissabte 11 de maig tindrà lloc la tercera edició de la fira 'Portem la ciència al carrer', que es farà a la Rambla. Aquesta activitat va sorgir a partir de la iniciativa de l'escola Pau Casals del Vendrell, que té experiència en l’organització de fires de ciència al seu centre. Des dels Serveis Educatius del Baix Penedès van creure oportú organitzar una fira de ciència i tecnologia al carrer amb la participació activa de l’alumnat i professorat dels centres educatius de la comarca, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell.

 

Enguany, el Comitè organitzador està format pels Serveis Educatius del Baix Penedès, l’escola Pau Casals, l’institut de l’Arboç, l’institut Coster de la Torre, l’escola La Parellada i el col·legi Sagrat Cor. Hi participaran una desena de centres educatius que presentaran més de quinze projectes. L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer la ciència que es fa als centres educatius i a la societat en general, i també estimular els estudis científics i tecnològics per cobrir la demanda laboral que hi ha en aquests àmbits. En aquest enllaç es pot consultar el programa d'activitats.

 

També et pot interessar:

Aigües del Vendrell serà el nom de la nova empresa mixta d'aigües.