Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

Condemnen a quasi dos anys de presó una dona que es feia passar per veterinària

La processada, en lloc d'administrar als animals el medicament corresponent, injectava substàncies innòcues o placebo
Un gos vacunant-se, en una imatge d'arxiu | perroshoy.es

 

 

El jutjat penal número 1 de Tarragona ha condemnat a un any i deu mesos de presó una falsa veterinària que actuava a la comarca del Baix Penedès per un delicte de falsedat de document públic.

 

L'any 2016 va ser denunciada pel SEPRONA de la Guàrdia Civil

La dona, denunciada el 2016 pel Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, promocionava serveis de perruqueria canina quan, en realitat, oferia assistència sanitària als animals sense tenir el títol de veterinària.

 

Segons la investigació, les vacunes que la condemnada havia aplicat a diversos animals no eren pas medicaments, sinó substàncies innòcues o placebo. La dona, a més, va falsificar receptes, va emprar fotocòpies com a cartilla de sanitat animal i va fer servir un número de col·legiada totalment fals.

 

Finalment, la falsa veterinària no ingressarà a presó

Les parts implicades en el cas han arribat a un acord de conformitat i, finalment, la processada no haurà d’ingressar a presó. Segons fonts judicials, el fet de no tenir antecedents penals i haver estat condemnada a una pena menor a dos anys han propiciat aquesta resolució.

 

Una cotorra va resultar ferida per un perdigó aquest diumenge al barri Parc Riuclar de Tarragona. | J.J

 

Un home dispara als ocells a Tarragona

Els veïns del barri Parc Riuclar de la ciutat de Tarragona estan realment preocupats. Els diumenges, a les sis del matí, un home surt a caminar i dispara a tota mena d'ocells amb la seva escopeta de perdigons.

 

Segons diversos testimonis, primer va matar tots els coloms del barri i, ara, ja dispara a qualsevol raça d'au. L'última víctima, ahir diumenge, va ser una cotorra, que va resultar ferida a causa d'un tret. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona ja coneixen el cas, que s'allarga des dels mesos d'estiu.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris