Un conductor destrossa diversos contenidors amb el cotxe a Segur de Calafell

Els contenidors han quedat totalment destrossats i amb la brossa repartida per tota la via C-31
Els contenidors han quedat destrossats a causa de l'accident | Facebook

 

 

El municipi de Segur de Calafell s'ha despertat amb una tongada de contenidors destrossats a la carretera C-31. Aquesta matinada un conductor s'ha emportat diversos contenidors de la brossa amb el seu cotxe en aquesta zona i el vehicle ha quedat girat en mig de la via.

 

Els contenidors de la brossa han quedat totalment destrossats i amb la brossa repartida per tota la via. Tot a punta que la persona que conduïa el vehicle i anava en direcció Cunit, s'hauria adormit al volant i s'hauria emportat tots els contenidors.

 

El veïnat de la zona s'ha despertat pel fort soroll que ha causat l'accident i han pogut veure com el vehicle estava encastat.

 

Per sort, el conductor del cotxe no ha resultat ferit greu però sí que ha estat atès per Sistema d'Emergències Mèdiques. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions de la Policia Local de Calafell i membres del servei de neteja del municipi, que ha retirat les restes de brossa repartides per l'impacte.

 

Detingut per destrossar l'estació de Segur de Calafell

D'altra banda, ahir un home va ser detingut per la Policia Local de Calafell perquè havia causat greus destrosses a l'estació de Segur de Calafell la passada nit de divendres. El detingut va començar a trencar violentament la porta de vidre que dóna accés al recinte.

 

Donats els fets els vigilants de l'estació van avisar a la policia i aquesta en veure a l'home molt alterat i violent van procedir a detenir-lo per un delicte de desordre. En aquesta línia, els usuaris i treballadors de l'estació demanen més vigilància perquè aquests fets són recurrents.