Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La consellera d'Empresa apunta que el Logis ha de ser «consensuat» amb el territori

Àngels Chacón visita diferents empreses del Baix Penedès
Àngels Chacón, durant la seva visita a empreses del Baix Penedès. | BP Diari

 

La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, va visitar aquest passat divendres el Baix Penedès i es va referir al futur del Logis Penedès, el projecte que el Govern vol recuperar després d'uns anys paralitzat. Preguntada per aquest assumpte, Chacón va assegurar que la Generalitat «té una manera de treballar que és la de la concertació amb el territori, que és el que ha de decidir a què es vol dedicar»

 

La consellera va afegir que el futur d'aquest projecte ha de ser «consensuat» amb els diferents agents del territori. L'anunci que va fer el Departament de Territori i Sostenibilitat el mes de juliol d'impulsar una primera fase del Logis d'unes 40 hectàrees va topar amb la reticència d'alguns sectors, que creuen que aquest no és el model econòmic més adequat per la comarca. En una visita del President de la Generalitat a Llorenç del Penedès el passat setembre, regidors del partit Decideix Llorenç van transmetre l'oposició de part de la ciutadania al projecte.

 

Visita a empreses turístiques, d'agroalimentació i indústria

La visita d'Àngels Chacón es va emmarcar en la voluntat de «conèixer la realitat del territori i els seus actius», tal com ella mateixa va apuntar. La visita va començar a la Bisbal del Penedès, a l'allotjament Mas Llagostera i a l'empresa Torclum. Allà es va trobar amb alcaldes, regidors i tècnics de Turisme de la comarca, així com amb la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià.

 

D'allà es va traslladar al Vendrell, on va fer parada a l'empresa centenària Ferve, especialitzada en components de bateria del sector de l'automoció. El recorregut va finalitzar als cellers Avgvstvs Fòrvm, on va compartir un dinar amb empresaris turístics. La jornada va servir perquè Eva Serramià traslladés a la consellera diferents necessitats de la comarca. Com ella mateixa va apuntar, la voluntat ha estat de la de «mostrar quin model de petita i mitjana empresa tenim a la comarca, les seves inquietuds i mancances, així com el contacte amb agents turístics diversos, que continua sent un motor econòmic important pel Baix Penedès».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris