Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tot a punt per la 18a Copa de Campions del Kàrting Vendrell

Pilots de tot el món prenen part a la cursa aquest cap de setmana
La competició de màxim nivell torna al Kàrting Vendrell. | Kàrting Vendrell.

 

El Kàrting Vendrell ja ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana la 18a edició de la Copa de Campions, un esdeveniment de nivell dins de l'àmbit de les curses de karts, que portarà a la capital del Baix Penedès a alguns dels millors pilots de karts del món. L'acció començarà els dies 29 i 30 de novembre amb els entrenaments, mentre que els dies 1 i 2 de desembre seran els de competició.

 

65 pilots i quatre campions del món, al Vendrell

Des de l'organització han avançat que un total de 65 pilots prendran part a la carrera, entre els quals n'hi ha diversos que són del Baix Penedès. També està confirmada la presència de quatre campions del món, amb el qual es mantindrà un nivell elevat. Per aconseguir que hi hagi molt de públic a les graderies, l'assistència pels empadronats al Vendrell serà gratuïta, i només caldrà mostrar el carnet d'identitat a l'entrada.

 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, ha destacat la celebració d'aquest campionat a les instal·lacions del Kàrting Vendrell, que ajuda a «desestacionalitzar el turisme» i a portar «molta gent al Vendrell i els hotels de les platges». A més a més dels 65 pilots que competiran a la Copa de Campions, també hi haurà 80 persones que hi prendran part en l'organització, cosa que demostra la importància d'aquesta carrera. 

 

Campus de futbol de Jèssica Rodríguez

També en l'àmbit de l'esport, el Vendrell acollirà entre els dies 2 i 5 de gener el campus de futbol de Jèssica Rodríguez, entrenadora professional de l’equip danès del B93-BFL femení. El campus es farà a les instal·lacions del Club d’Esports Vendrell i va dirigit a nens i nenes des dels cinc als disset anys. Es preveu que hi participin també jugadors i jugadores professionals de la segona divisió masculina i de la màxima categoria femenina, així com jugadores internacionals. També hi haurà xerrades enfocades als valors de l’esport o la nutrició esportiva.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris