Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un accident de trànsit destrossa part de la barana d'un pont al Vendrell

El consistori la repararà en els pròxims dies de forma subsidiària
La barana del pont del Mas d'en Gual, destrossada. | BP Diari

 

Un accident de trànsit que va tenir lloc el passat divendres al Vendrell va deixar destrossada una bona part de la barana del pont que uneix el barri del Mas d'en Gual amb el Botafoc, al capdamunt del carrer de les Roquetes. El succés va tenir lloc el passat divendres 31 d'agost, un dia en el qual hi va haver una pluja molt intensa durant el matí. Des de l'Ajuntament del Vendrell han explicat que, per causes que es desconeixen, un turisme va topar amb la barana i la va deixar destrossada.

 

Sortosament, el cotxe no va caure al torrent que passa per sota el pont. Des de Via Pública es va procedir a tancar la part de la vorera en la qual la barana està trencada, pel perill que comportava pels vianants. El consistori farà les tasques de reparació de la tanca en els pròxims dies de forma subsidiària, esperant que després l'assegurança del vehicle es faci càrrec del cost. 

 

Forts aiguats del 31 d'agost

El fort aiguat que va caure el passat divendres 31 d'agost va provocar que s'haguessin de tallar al trànsit les zones inundables del municipi, com ara la carretera de Sant Salvador a Calafell que passa per la desembocadura de la Riera de la Bisbal. Diversos carrers de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs van quedar inundats d'aigua, el que va provocar un nou enuig dels veïns que viuen en aquests nuclis.

 

En una entrevista a 'BaixPenedesDiari.cat', l'alcalde del municipi, Martí Carnicer, va apuntar com una de les possibles solucions a mitjà termini aixecar l'avinguda de Brisamar «uns 20 o 25 centímetres» per «redefinir els pendents dels carrers», per així aconseguir que l'aigua es pugui abocar més ràpidament cap al mar. Carnicer va puntualitzar, però, que aquest és un projecte que caldria «estudiar bé», per poder calibrar bé els pendents dels carrers i el bon resultat de l'obra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris