Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

El festival Cultura Urbana del Vendrell s'obre als menors de setze anys

La competició de 'break' d'infants, la novetat de la vuitena edició
Jandro i Kenneth Martínez, amb el cartell del Cultura Urbana 2018. | Ajuntament del Vendrell

 

El festival Cultura Urbana del Vendrell segueix creixent any rere any i, arribat a la seva vuitena edició, ja està plenament consolidat dins el calendari europeu relacionat amb l'art urbà. Enguany, el festival que impulsa la regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell té com a principal novetat la incorporació de la 'Batalla de Kids', una competició de 'break' per a infants i menors de setze anys. Els guanyadors d'aquesta batalla podran anar a la final que es farà a Elx. 

 

D'aquesta manera, el certamen continua obrint-se a nous públics i participants. Junt amb aquesta modalitat, hi haurà les que ja s'han desenvolupat els últims anys, el Sweet 16 (amb classificació per la competició internacional dels Estats Units), i el Queen 16, que és el classificatori europeu per a noies. La cloenda de l’esdeveniment es farà amb la clàssica 'batalla de galls'. La jornada, que es durà a terme aquest dissabte 22 de setembre a partir de les 15.30 hores a la plaça Nova, estarà dinamitzada pels populars Jandro i Keor i el deejay francès, DJ Help.

 

Concurs de grafits

A més a més, durant el matí es farà el tradicional concurs de grafits, en aquest cas a la façana del pavelló Àngel Guimerà, a partir de les 9.30 hores. Serà el primer acte d'una jornada que comptarà amb música, ball, 'workshop' i moltes activitats. La trobada atreu cada any a participants que vénen expressament des de països com França, Bulgària, el Marroc o de diversos punts de l’Estat Espanyol.

 

El festival Cultura Urbana va néixer al Vendrell el 2011, com una manera de donar resposta a les inquietuds d'una part del jovent de la ciutat. El certamen gira al voltant de l'art i la cultura de carrer, com ara els grafits, el hip hop o el 'break dance'. Amb els anys, la iniciativa s'ha anat fent un nom i actualment rep a participants de diferents punts d'Espanya i Europa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris