GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cultura del Vendrell regala un llibre als infants que fan anys en ple confinament

Cal enviar la petició per correu electrònic amb almenys 24 hores d'antelació
La regidoria de Cultura regala un llibre als infants que facin anys en ple confinament. | Ajuntament del Vendrell
 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell s'ha sumat a la iniciativa impulsada per la policia local per felicitar aquells infants que facin anys durant el confinament. Així, des del consistori vendrellenc es regalarà un llibre als infants, concretament el conte 'Petita història del Vendrell', amb textos de Miquel Rovira i il·lustracions de Pilarin Bayés.

 

Les peticions es canalitzen a través del mateix correu electrònic de la policia local, inscripcio_policialocal@elvendrell.net. S'ha d'enviar amb un mínim de 24 hores d'antelació i amb l'assumpte 'Felicitació'. Després cal facilitar diverses dades com la data de l'aniversari, el nom de l'infant, l'edat que farà, l'adreça completa, l'idioma (català o castellà), el telèfon mòbil de contacte (per rebre el WhatsApp) o el nom del perfil a les xarxes socials (si es vol rebre per aquest canal).

 

La regidora de Cultura del Vendrell, Sílvia Vaquero, ha apuntat que espera que aquest regal «serveixi per passar aquests dies de confinament compartint bons moments en família, amb la lectura de llibres». Amb aquest gest, l'Ajuntament vol agrair l'esforç que estan fent aquests dies els infants, especialment aquells que celebren el seu aniversari en una situació de confinament, sense la companyia de familiars i amics.