Cultura del Vendrell regala un llibre als infants que fan anys en ple confinament

Cal enviar la petici贸 per correu electr貌nic amb almenys 24 hores d'antelaci贸
La regidoria de Cultura regala un llibre als infants que facin anys en ple confinament. | Ajuntament del Vendrell
 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell s'ha sumat a la iniciativa impulsada per la policia local per felicitar aquells infants que facin anys durant el confinament. Aix铆, des del consistori vendrellenc es regalar脿 un llibre als infants, concretament el conte 'Petita hist貌ria del Vendrell', amb textos de Miquel Rovira i il路lustracions de Pilarin Bay茅s.

Les peticions es canalitzen a trav茅s del mateix correu electr貌nic de la policia local, inscripcio_policialocal@elvendrell.net. S'ha d'enviar amb un m铆nim de 24 hores d'antelaci贸 i amb l'assumpte 'Felicitaci贸'. Despr茅s cal facilitar diverses dades com la data de l'aniversari, el nom de l'infant, l'edat que far脿, l'adre莽a completa, l'idioma (catal脿 o castell脿), el tel猫fon m貌bil de contacte (per rebre el WhatsApp) o el nom del perfil a les xarxes socials (si es vol rebre per aquest canal).

La regidora de Cultura del Vendrell, S铆lvia Vaquero, ha apuntat que espera que aquest regal 芦serveixi per passar aquests dies de confinament compartint bons moments en fam铆lia, amb la lectura de llibres禄. Amb aquest gest, l'Ajuntament vol agrair l'esfor莽 que estan fent aquests dies els infants, especialment aquells que celebren el seu aniversari en una situaci贸 de confinament, sense la companyia de familiars i amics.

"馃樂L'ex猫rcit entra en una altra resid猫ncia de Tarragona" "鉂 Sense acord per l'ERTO a Idiada: els sindicats denuncien acomiadaments"