Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 180 nens i nenes de Cunit han gaudit del Casal d'Estiu

Valoració positiva per la unió dels tres centres de primària per fer el casal
El Casal d'Estiu de Cunit ha rebut una bona valoració. | Ajuntament de Cunit

 

Un total de 187 nens i nenes de Cunit han pres part al Casal d'Estiu d'aquest 2018, que han organitzat les AMPA de les escoles Pompeu Fabra, Solcunit i Els Cossetans, i que s'ha celebrat del 25 de juny al 3 d'agost i del 20 d'agost al 7 de setembre. El casal s'ha fet aquest any a les instal·lacions de l'escola Pompeu Fabra i des de l'Ajuntament s'ha establit una subvenció per cobrir els costos de la realització del mateix.

 

Des de l'Ajuntament de Cunit han valorat de forma molt positiva que el Casal d'Estiu d'aquest any hagi estat obert a tothom i hi prenguessin part alumnes dels tres centres de manera conjunta, ja que creuen que ha afavorit «la companyonia, les relacions entre les famílies dels diferents centres educatius, i en definitiva, la cohesió social». També s'ha fet una bona valoració de la relació entre les famílies i l'empresa de lleure Sensación Activa, sobretot per la comunicació per Whatsapp i les fotografies.

 

Propostes de millora pel pròxim estiu

Això no treu que s'hagin rebut diferents propostes de millora de cara a anys vinents, per fer les excursions en diferents dies, anar a la piscina del tenis o trobar un servei de càtering que es pugui mantenir tot l'estiu, cosa que enguany no ha estat possible a les últimes setmanes. Sí que s'ha valorat molt bé la contractació de monitors locals per part de l'empresa. Des de l'AMPA de l'escola Pompeu Fabra han destacat «la gran predisposició i col·laboració de les tres AMPA i el suport rebut pels seus membres i per la comunitat educativa, des d’un principi, per portar a terme aquest projecte».

 

El regidor d’Ensenyament de Cunit, Jaume Casañas, ha volgut agrair la implicació de les AMPA, destacant que «sense elles no hagués estat possible tirar endavant el Casal d’Estiu». Des de la regidoria d’ensenyament han avançat que continuaran treballant amb les AMPA «per poder fer del Casal d’Estiu un espai d’esbarjo i punt de trobada dels joves cunitencs i cunitenques». També han donat les gràcies a l’equip directiu de l’Escola Pompeu Fabra i el seu conserge pel treball realitzat.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris