Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Setze restaurants de Cunit i Cubelles, a les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim

Es poden trobar menús degustacions i tapes durant tot el novembre
La presentació de les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim. | BP Diari

 

Cunit i Cubelles han sumat esforços de nou per impulsar les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim, que tornen després d'un any d'absència. Aquesta sisena edició s'ha presentat avui dimarts 30 d'octubre al restaurant el Rodaví de la Masia de Can Nicolau, a Cunit. En total són setze restaurants —cinc de Cunit i onze de Cubelles— els que prenen part a les jornades, oferint menús especials per a dues persones. Tots els que el degustin entraran a formar part de diversos sorteigs.

 

«Aquesta és una acció que fem per dinamitzar els restaurants en temporada baixa, i que vol ser una manera d'animar a la gent perquè visiti els dos municipis», ha explicat el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas. La iniciativa forma part del projecte conjunt per desenvolupar el Penedès Marítim, que comporta una «suma de sinergies» dels dos municipis. Casañas ha avançat que estan estudiant fer unes jornades similars a la primavera.

 

Les sisenes Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim

Les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim se celebren de l'1 al 30 de novembre, amb un format similar al del Mes del Xató, que també fan Cunit i Cubelles. En aquesta edició, també es fa la tercera Mostra de Tapes del Penedès Marítim, per bé que els tres establiments que ofereixen la degustació d'una tapa acompanyada d'una cervesa són de Cubelles. Per saber tots els establiments que prenen part a la iniciativa, els dos consistoris han editat un llibret amb tota la informació.   

 

Tots aquells que facin un menú en, com a mínim, dos dels establiments que prenen part a les jornades, entraran al sorteig de deu sopars gastronòmics per a dues persones. També es podrà valorar quin és el millor menú que s'ofereix als restaurants participants. Les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim és una de les accions que impulsen de forma conjunta els ajuntaments de Cunit i Cubelles dins l'estratègia compartida de promoció econòmica del Penedès Marítim.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris