Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

🔴Luis Enrique deixa la selecció espanyola

Cunit comença el curs escolar amb 1.100 alumnes

A l'institut hi ha prop de 800 alumnes aquest curs
L'escola Els Cossetans de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

Les escoles de Cunit han començat aquest dimecres 12 de setembre el curs 2018-2019, amb un total de 1.100 alumnes repartits entre els tres centres de primària, la Pompeu Fabra, el Sol Cunit i els Cossetans. El curs també ha començat a la Llar d’Infants, amb 62 alumnes, i a l’Escola d’Adults, així com a l’Institut Ernest Lluch, on el nombre total d’alumnes serà d’aproximadament 800. A l’Escola d’Adults, aquesta setmana han començat les preinscripcions.

 

Des de la regidoria d’Ensenyament de Cunit han anunciat que continuaran desenvolupant un conjunt d’accions per enfortir el sistema educatiu a Cunit. Entre elles hi ha el programa de natació a les escoles, el programa 'Un infant, un instrument', o el Pla Educatiu d’Entorn, amb diferents projectes com el reforç escolar per a les escoles i l’institut, i també amb diferents treballs conjunts amb escoles, institut i biblioteca per divulgar aspectes relacionats amb el patrimoni, la multiculturalitat i la posada en marxa d'una escola de pares, un espai per intercanviar coneixements educatius amb les famílies del municipi.

 

L'educació, vital per la cohesió de Cunit

Pel regidor d’Ensenyament de Cunit, Jaume Casañas, el sistema educatiu a Cunit «és un element molt important per la cohesió del municipi, raó per la qual des de l’Ajuntament intentem posar tots els mitjans dels quals disposem per tal d’estar al costat dels centres i de les famílies». Casañas ha afegit que esperen poder fer aviat una trobada amb els responsables del Departament d’Ensenyament de la Generalitat «per poder analitzar alguns aspectes i per millorar els serveis i la qualitat de les polítiques educatives a Cunit».

 

En total, al Camp de Tarragona han començat el curs escolar aquest dimecres un total de 82.000 alumnes, entre infantil, primària i secundària. L'aspecte més destacat d'aquest curs és l'augment d'alumnes de secundària —més de mil alumnes— que contrasta amb el descens a la primària. Tot i això, no s'han obert nous centres, i alguns com la construcció de l'escola Teresa Godes i Domènech de la Juncosa del Montmell estan pendents d'adjudicar-se.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris