La nova dutxa per a gossos que s'ha posat a Cunit.

Cunit instal·la una dutxa pels gossos que surtin de la platja

El municipi permet que els cans vagin a la sorra entre els mesos de novembre i març

Cunit és un dels municipis que permeten l'entrada dels gossos a la platja entre els mesos de novembre i març. Per aquest motiu, l'Ajuntament del municipi ha instal·lat una dutxa especial perquè els gossos es puguin treure la sorra quan surtin de la platja. La dutxa està situada al tram final de l'avinguda de la Font, a prop de la platja.

La regidora de Protecció Animal, Inés García, ha remarcat que les ordenances municipals permeten que els gossos «gaudeixin de les nostres platges fins al mes de març» motiu pel qual han cregut oportú «instal·lar aquesta dutxa que els facilitarà treure's la sorra un cop surtin». Els animals també la poden fer servir per refrescar-se, sempre fora de temporada.

Cunit té prohibit l'accés d'animals a les platges de l'1 de juny al 30 de setembre, així com durant la Setmana Santa i els caps de setmana i festius del mes de maig, a la platja de ponent. A la platja de llevant (la platja dunar), està prohibit l'accés de gossos a la platja des de l'1 de març fins al 30 de setembre, sense excepcions.


Comentaris