La cantant Raquel Lúa.

Cunit estrena un festival de música on les dones són les protagonistes

Seran tres concerts íntims que es faran pel Dia Internacional de les Dones

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Cunit impulsa el 7 de març un nou festival de música, sota el nom de FemPop. Des de l'Ajuntament de Cunit han explicat que el FemPop és un festival que dona el protagonisme a les dones, amb l'objectiu «d'inclinar la balança cap a l'altre costat», en referència a la poca presència d'artistes femenines als festivals de música del país (només un 19% de les bandes que van tocar en grans festivals el 2019 tenien membres femenins).

Per això el FemPop es presenta com «el festival que no vol existir», ja que, segons apunten des de l'organització, «ens hauria encantat no haver d'anunciar aquest festival, però desafortunadament la desigualtat de gènere continua regnant en la música». La primera edició d'aquest FemPop tindrà tres concerts en format íntim de tres de les promeses més rellevants de la música indenpendent internacional i nacional.

 

Tres artistes, al FemPop 2020

L'esdeveniment tindrà lloc al Casal Municipal (carrer de Sant Joan) el dissabte 7 de març a partir de les sis de la tarda. La canadenca Julie Arsenault serà la primera que sortirà a escena, a les 18.00 hores. Després, a les 19.00 hores, serà el torn de la nord-americana Anna Tivel, mentre que la catalana Raquel Lúa tancarà el festival a les 20.20 hores. L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat, raó per la qual es pot fer reserva prèvia en aquest enllaç.

El Dia Internacional de les Dones deixarà altres actes al voltant del 8 de març a Cunit. Així, el dia 9 es farà un cinefòrum feminista i espai de diàleg, mentre que el 10 de març s'ha programat un taller per a dones titulat 'Sexualitat a la maduresa. Una altra manera de sentir plaer', que es farà al Casal Municipal a les 17.00 hores.

També et pot interessar:


Comentaris