Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cunit fa una pedalada popular a favor d'un transport més sostenible

L'acte forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Cunit fa una pedalada popular per la Setmana de la Mobilitat Sostenible.   | Twitter / @AjTorredembarra

 

Cunit ha organitzat per aquest diumenge 16 de setembre una pedalada popular en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Aquest any s'arriba ja a la desena edició d'aquesta pedalada, que té inici i final a la plaça de la Vila. La concentració de bicicletes tindrà lloc a les deu del matí, per tal de fer el control de les inscripcions. La pedalada començarà a dos quarts d'onze del matí.

 

Els participants faran un recorregut que passarà pels carrers del centre de la vila i la zona de la platja, amb un traçat planer i apte per a totes les edats, amb un total de sis quilòmetres. La Setmana de la Mobilitat és una diada lúdica i divulgativa que vol conscienciar a la població, especialment els infants, de la idoneïtat de fer servir mitjans de transport sostenibles, com la bicicleta, pels desplaçaments pel municipi.

 

Segways a la plaça de la Vila

Després de l’èxit de la passada edició, aquest any es comptarà de nou amb quatre segways a la plaça de la Vila, que estaran disponibles per tot aquell que vulgui aprendre a utilitzar aquest mitjà de transport. La pedalada compta amb el suport i la col·laboració del Club Ciclista Cunit i de Ferrovial Servicios. Es donarà esmorzar a tots els participants, format per un entrepà i beguda, i se sortejaran diversos obsequis. L’acte finalitzarà a la mateixa plaça de la Vila amb la tradicional fotografia col·lectiva.

 

Trobades amb els ciutadans

D'altra banda, l'Ajuntament de Cunit també ha anunciat que, un cop passat l'estiu, es reprenen les trobades amb la ciutadania. La primera trobada entre l'equip de govern i els veïns va ser el passat dijous 6 de setembre a la Biblioteca Municipal Marta Mata. Les següents seran el dijous 25 d’octubre, al Centre Cívic Cal Cego, i el 13 de desembre al Pavelló Poliesportiu, sempre a les set de la tarda.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris