El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE deixa un premi de 35.000 euros al Baix Penedès

La butlleta premiada va ser venuda per TPV, on el client pot escollir a l'instant el número que desitgi
Imatge d'arxiu d'una caseta de l'ONCE | cedida

 

El Baix Penedès està d'enhorabona. L'ONCE ha repartit un premi de desenes de milers d'euros gràcies a Juan Carlos Moreno, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització. Juan Carlos Moreno va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que desitgi per jugar al sorteig. Juan Carlos ven cupons de l'ONCE a dues localitats del Baix Penedès, a Cunit, a l'avinguda de Barcelona número 30 i al carrer de Joaquim Mir número 11; i a Segur de Calafell, al carrer Baixador número 100. 

 

Cunit i Segur de Calafell pertanyen administrativament a la direcció de l'ONCE a Tarragona, que presa serveis personalitzats a un total de 805 afiliats i afiliades, i compta amb una xarxa de 179 agents venedors dels productes de joc de l'Organització. 

 

Més localitats de les comarques de Tarragona premiades en els darrers dies

Aquest és el segon premi de l'ONCE que ha caigut a les comarques de Tarragona en els darrers dies. Divendres passat, 31 de maig, el sorteig de l'Eurojackpot de l'ONCE va deixar un premi de 4.625 euros a un veí de Cambrils que va comprar una butlleta al punt de venda ubicat al número 3 de la plaça d'Aragó. El venedor encarregat de repartir la sort és Josep Rovira, que va vendre una butlleta amb un premi de quarta categoria —amb quatre encerts i dos sols—.