Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 500 persones prenen part a la Cursa solidària contra el Càncer de l'Arboç

S'han recollit 2.501 euros en aquesta jornada esportiva i familiar
Foto de família amb el val amb l'import recaptat. | Ajuntament de l'Arboç

 

Prop de 550 persones van prendre part aquest passat diumenge 7 d'octubre a la tercera Cursa solidària contra el Càncer de l'Arboç, que enguany també va sumar la primera edició de la Kids Run Colors i Familiar. Corredors de totes les edats i famílies senceres van omplir els carrers del centre de l'Arboç per prendre part en aquest esdeveniment esportiu, que també té una finalitat social i solidària.

 

L'activitat tenia tres variants diferents, una marxa a peu de cinc quilòmetres, una cursa de cinc quilòmetres i la nova Kids Run Colors i Familiar, una cursa holi no competitiva d'un quilòmetre, pensada especialment pels més petits i per a les famílies, i que es podia fer corrent, caminant o en les dues modalitats. Totes tres variants van tenir molt bona acollida, superant-se de llarg la xifra dels 500 inscrits.

 

Un total de 2.501 euros recaptats per la lluita contra el càncer

A banda de promoure el foment de l'esport, un dels objectius prioritaris de la cursa era la recaptació de fons per contribuir a la lluita contra el càncer. D'aquesta manera, el 50% del preu de les inscripcions estava destinat a aquesta finalitat. En total es van recollir 2.501 euros, que es destinen a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Des de la regidoria d'Esports de l’Ajuntament de l’Arboç han volgut agrair l'alta participació i la bona acollida d’aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs.

 

Pel que fa als resultats, en la cursa femenina, la guanyadora va ser Montse Vega Muriana , seguida de Susana Arenas i Ana Rosalía Valle. La classificació masculina va estar encapçalada per Marco Segura Martos, seguit de Pol Jiménez Calull i, en tercer lloc, Jordi Guzman Pascual. Aquesta ha estat ja la tercera edició que la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat la Cursa i Marxa solidària contra el càncer, un esdeveniment que, com s'ha constatat per la participació, ja està plenament consolidat,  

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris