Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Denuncia l’exparella per maltractaments i li envia una nota de veu on admet que és mentida

La fiscalia porta la suposada víctima al jutjat per una presumpta denúncia falsa
La dona va acabar admetent que havia fet una denúncia falsa per maltractament | ACN

 

La fiscalia ha portat al jutjat el cas d’una dona que va denunciar l’exparella per maltractaments i, al cap d’uns mesos, va enviar una nota de veu a l’home on admetia que s’ho havia inventat tot. Segons la versió que va donar als Mossos d’Esquadra i va ratificar en seu judicial, el 14 de maig del 2018 va discutir amb l’acusat i, aquest, la va colpejar a l’espatlla esquerra i la va empènyer, ocasionant-li lesions. El 6 de desembre passat, però, la dona va enviar un missatge de veu a l’exparella on reconeixia que mentia, que ell mai no li havia pegat i que no li importava que mostrés l’àudio.

 

 

El dia del judici l’advocat de la defensa va aportar el document i la transcripció en la fase de les qüestions prèvies. Davant d’això i la falta d’indicis, la fiscal del Vendrell va retirar l’acusació. El ministeri públic, a més, deduirà testimoni contra la dona per un presumpte delicte de denúncia falsa. La vista es va fer fa uns dies al jutjat penal número 5 de Tarragona.

 

Detingut al Vendrell per maltractar la seva parella

En aquest cas, la Policia Local del Vendrell sí que va intervenir per aturar una sèrie de maltractaments a una dona el passat dissabte a la matinada, 12 de gener. Els fets van passar a la matinada, i un jove que estava maltractant la seva parella a l'interior del cotxe va ser enxampat pels agents de la policia local del municipi. En adonar-se de la presència dels agents, el jove va intentar fugir del lloc dels fets amb el seu vehicle mentre la víctima seguia dins del cotxe. 

 

Enmig de la persecució, els joves van patir un accident quan van sortir de la via. Aquest accident va ser lleu i no es va haver de lamentar ferits, però sí que va servir perquè la Policia Local del Vendrell pogués detenir el noi per un presumpte delicte de maltractaments.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris