GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Denuncien un veí del Vendrell per tenir dues mascotes al balcó, deshidratades, durant l'onada de calor

Els animals, un gat i un gos, no tenien ombra on refugiar-se | Els Bombers els han donat aigua i els han introduït a l'immoble per la balconada
Imatge del balcó on Bombers i Policia Local del Vendrell han intervingut | Policia Local del Vendrell

 

 

Durant el matí d’avui divendres, 28 de juny, els Bombers de la Generalitat i la Policia Local del Vendrell han actuat en un immoble del municipi, on han brindat aigua i refugi a un gos i un gat que presentaven un important estat de deshidratació.

 

Arran de l’avís d’un ciutadà, els serveis d’emergència han acudit al lloc dels fets on han trobat els animals en mal estat, desprotegits de la calor i sense cap ombra on refugiar-se. Els Bombers, a través de la balconada, han introduït el gat i el gos a l’interior de l’habitatge. Prèviament els havien donat aigua per beure.

 

 

 

El propietari, denunciat

El propietari dels animals, per la seva part, ha estat denunciat administrativament per infracció a l’ordenança de civisme i convivència.