Demanen ajuda per trobar un home desaparegut fa deu dies a Cunit

L'home, de 62 anys, va desaparèixer junt amb la seva furgoneta
Miquel Roure, en la foto que han fet córrer els seus familiars. | Cedida

 

Demanen ajuda per trobar un home de 62 anys que fa deu dies que ha desaparegut, a la zona del Baix Penedès. Miquel Roure, de 62 anys, va ser vist per última vegada el diumenge 9 de desembre a Cunit, on residia des de feia poc temps. Familiars seus han denunciat la desaparició als Mossos d'Esquadra i han publicat la seva foto a diferents xarxes socials, per difondre la notícia.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Miquel Roure ha desaparegut junt amb la seva furgoneta, una Wolkswagen Transporter de color blau. Des de la seva família han explicat a TarragonaDigital que en altres ocasions ja han estat uns dies sense saber res d'ell, però que finalment han decidit denunciar la seva desaparició i iniciar una campanya a les xarxes socials perquè l'home mostrava certs símptomes de poder estar patint una depressió. Els familiars han demanat que si algú té alguna informació sobre l'home o sobre la furgoneta, es posi en contacte amb ells, als telèfons 675 095 762 o al 649 830 039.

 

El cas de l'home desaparegut a Calafell

Fa menys d'un mes ja hi va haver un cas similar d'un home que va desaparèixer a Calafell. Javier Ramoneda, de 46 anys i veí del poble, va desaparèixer a la zona del Calafell Slide amb el seu gos. Molts ciutadans es van mobilitzar de forma voluntària per trobar-lo, junt amb els Mossos, els Bombers, la policia local i la Creu Roja. Finalment, va ser localitzat gairebé 48 hores després a prop de la urbanització vendrellenca de l'Eden Park, amb el seu gos.

 

Ramoneda presentava símptomes d'hipotèrmia severa, estava deshidratat i no havia menjat en tot el temps que portava desaparegut. Va ser traslladat a l'Hospital del Vendrell, on es va recuperar. Dies després va agrair, a través de l'Ajuntament, l'esforç de tothom per buscar-lo.