Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez confirma noves eleccions el 10 de novembre

Busquen un veí de Calafell i la seva gossa desapareguts

L'home va sortir a passejar el gos el migdia d'aquest dilluns i no va tornar a casa

Imatge de Javier Ramonena, desaparegut a Calafell aquest dilluns. | Cedida

 

Troben l'home perdut a Calafell amb símptomes d'hipotèrmia severa

Aquest dimecres, 21 de novembre, han trobat l'home desaparegut a Calafell a quarts de nou del matí, en un camí que va des de la urbanització El Romaní fins a la de l'Edén Parc, al terme del Vendrell, prop d'un centre comercial. L'home ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell segons les primeres informacions. 

 

Busquen un veí de Calafell i la seva gossa desapareguts

La Policia Local del Vendrell ha demanat la col·laboració de tots els ciutadans per poder trobar un home de 46 anys i Calafell, Javier Ramonena, i la seva gossa desapareguts des del migdia d'aquest dilluns, 19 de novembre. Així, la policia municipal ha difós la imatge de Javier Ramonena per les xarxes socials i ha demanat la col·laboració ciutadana per tal de trobar-lo. 

 

La policia del Vendrell ha informat que en Javier va sortir a passejar amb la seva gossa, la Bruna, el migdia de dilluns. Els dos van anar a passejar per la zona del Calafell Slide, una atracció familiar que consta d'un tobogan gegant i que està ubicat al mateix municipi de Calafell. El dilluns a la nit, però, en Javier i la seva gossa encara no havien arribat a casa, i per aquest motiu la seva família va denunciar la seva desaparició. 

 

Així doncs, la policia vendrellenca ha demanat que en cas que algun ciutadà vegi en Javier Ramonena, en doni l'avís als Mossos d'Esquadra. La policia ha especificat que tant l'home com la gossa estan desapareguts. El matí d'aquest dimarts, la recerca continua i la policia i els veïns estan duent a terme des de les deu del matí una batuda per la zona per on hauria desaparegut Javier Ramonena. 

 

El calafellenc Javier Ramonena fa un dia que ha desaparegut. | cedida

 

Una altra desaparició el mes passat a Calafell

El passat mes d'octubre també hi va haver una desaparició al Baix Penedès. A mitjans d'octubre, concretament el dia 15, es va donar l'avís d'un home que havia desaparegut a Calafell. L'alerta es va donar quan la Policia Local de Calafell va localitzar una moto al camí del Romaní del municipi. La moto tenia les claus posades però no hi havia rastre del conductor i tampoc havia estat robada, tal com van poder comprovar. 

 

En la recerca del conductor de la moto es van activar un helicòpter i una embarcació marítima. Finalment, afortunadament al mateix vespre es va poder localitzar l'home caminant per una riera. Estava desorientat però en bon estat de salut. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris