ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

Un detingut en una batuda policial al Camí dels Molins del Vendrell

Hi ha hagut diverses denuncies per tinença d'estupefaents

 

Nit moguda al Vendrell, la d'aquest dimecres 6 al dijous 7 de febrer. Cap a les deu del vespre hi va haver un dispositiu policial conjunt als Pisos Planas, concretament al carrer dels Molins, que van dur a terme la Guàrdia Civil i la policia espanyola, amb el suport de la Policia Municipal del Vendrell. La batuda es va fer en un dels bars que hi ha en aquest carrer, i va donar com a resultat la detenció d'una persona per irregularitats a la llei d'estrangeria.

 

 

Igualment, s'han posat diverses denúncies per infraccions de la llei de seguretat ciutadana, relacionades amb la tinença d'estupefaents. L'actuació policial va ser duta a terme pels dos cossos de policia espanyola, mentre que la policia local del Vendrell va fer tasques de regulació del trànsit mentre durava l'operatiu. Aquestes batudes al Camí dels Molins són habituals. Fa quatre mesos, es va precintar un dels locals per les continuades infraccions contra la salut pública.

 

Mala combustió d'una estufa de llenya

Per altra banda, pocs minuts després d'aquesta actuació policial hi va haver un ensurt en un carrer proper a la zona dels Pisos Planas, concretament al carrer de Santa Anna. Cap a les onze de la nit es va avisar els Bombers de la Generalitat per un possible incendi, que finalment era una estufa de llenya que havia fet una mala combustió, amb el qual va crear una columna de fum molt gran que va alertar els veïns.

 

Els Bombers van fer tasques de ventilació de l'habitatge, però no hi va haver ferits. Des de la Policia Municipal també van fer tasques de regulació del trànsit, alhora que han recordat la necessitat de fer el manteniment dels sistemes de calefacció. El passat dimarts ja hi va haver un incendi a un pis de l'avinguda de Mossèn Jaume Soler de Calafell, originada a la cuina del domicili. Una dona va ser evacuada a l'Hospital del Vendrell pel fum i una crisi d'ansietat

 

Els Bombers, actuant al carrer de Santa Anna del Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris