MINUT A MINUT

❗️ Aixequen el tall de l'AP-7 a Tarragona però es manté el bloqueig de les vies del tren a Reus

Detingut un home al Vendrell per maltractar els seus pares

La policia local el va detenir i el va posar a disposició dels Mossos

  

Una persona ha estat detinguda al Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell va detenir aquest dilluns 29 d'abril a la tarda a un home de 37 anys a la zona de la carretera de Valls, per uns suposats maltractaments a l'àmbit de la llar familiar. Segons han explicat des de la policia local a aquest mitjà, l'home va ser detingut per actuar amb violència contra els seus pares. La policia va rebre un avís dels Mossos d'Esquadra i es va dirigir a l'habitatge on estaven succeint els fets.

 

 

Allà van detenir l'home, que no va oposar resistència. Després de dur a terme les diferents diligències policials, els agents de la policia el van portar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell. Fa pocs dies, un noi de 24 anys va ser detingut a Cornellà de Llobregat per usar la violència contra la seva mare, a la qual va empènyer pel balcó. El detingut de Cornellà es troba en presó provisional per temptativa d'homicidi.

 

Controls de velocitat a tot el municipi

Per altra banda, la policia local del Vendrell també ha informat que durant aquesta setmana es faran diversos controls de velocitat a tot el municipi. Es tracta d'una campanya conjunta que es fa amb el Servei Català de Trànsit. Les últimes setmanes hi ha hagut a la ciutat diferents accidents de trànsit, alguns dels quals han tingut lloc a vies on s'acostuma a circular amb excés de velocitat.

 

És el cas, per exemple, del carrer d'Abadessa Emma, a la zona dels Bulevards, on s'han posat dos reductors de velocitat per evitar que els cotxes passin massa ràpid per aquesta via, on periòdicament es produeixen accidents per topades entre vehicles. De la mateixa manera, en aquest carrer s'han pintat nous passos de vianants i senyals d'STOP a terra. Queda pendent posar un pas de vianants per creuar la via cap al Camí Ral.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris