Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Clausuren un club cannàbic de Calafell i detenen set persones

La policia ha clausurat el club per segona vegada
Un agent, amb droga trobada al club cannàbic. | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil i la Policia Municipal de Calafell han clausurat una associació cannàbica de Calafell per assumptes relacionats amb la direcció i gestió de l'associació, i la suposada comissió dels delictes de tràfic de drogues, associació il·lícita, pertinència a una organització criminal, danys i furt. En total s'han detingut set persones. Aquesta és una de les dues actuacions que l'Ajuntament de Calafell va avançar ahir dijous.

 

La investigació va començar el passat mes d'agost, quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement d'unes suposades activitats il·legals que es practicaven en aquesta associació ubicada a Calafell. Aquest era un club cannàbic que ja va ser clausurat el 2015, per subministrar substàncies estupefaents a qualsevol comprador que hi anava, segons apunten des del cos policial. El dispositiu que es va muntar junt amb la policia local va permetre corroborar que al club hi accedien nombroses persones, que hi estaven durant un curt espai de temps, durant el qual es produïa la transacció.

 

Entrada autoritzada pel jutjat del Vendrell

Als voltants del club, la policia va fer una gran quantitat d'intervencions d'haixix i marihuana, certificant aquesta activitat. Finalment, a les nou del matí d'ahir dijous es fa ver l'actuació, després que el jutjat de guàrdia del Vendrell va autoritzar l'entrada i el registre del local investigat i de dos domicilis més, un d'ells que pertanyia a la direcció de l'associació i un altre on hi residia un dels proveïdors. Durant els escorcolls es van trobar diferents tipus de drogues, diners i documents relacionats amb la investigació.

 

Els detinguts gestionaven l'associació i eren membres de la mateixa família. De nacionalitat espanyola, tenen entre 20 i 55 anys, dos d'ells amb antecedents pels mateixos delictes. Després de declarar a les dependències policials, van ser posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. Entre els elements intervinguts hi ha 1.500 quilos d'haixix, 20 quilos de 'cogolls' de marihuana, 311 plantes de marihuana, 3.670 euros en efectiu, dues pistoles de fogueig, un vehicle i una armilla antibales, entre altres efectes.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris