ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Detinguts per un intent de robatori amb força a una casa al centre del Vendrell

La col·laboració veïnal ha estat clau per tal d'evitar el delicte i localitzar als presumptes autors
Dues persones detingudes després d'intentar perpetuar un robatori amb força al centre de la capital del Baix Penedès | BP Diari

 

 

La matinada d'aquest dissabte, 9 de febrer, la Policia Local del Vendrell ha detingut dues persones acusades d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Segons les fonts policials, al voltant de dos quarts de quatre de la matinada d'aquest dissabte, els agents municipals han rebut un avís d'un presumpte intent de robatori amb força en un habitatge del centre urbà de la capital del Baix Penedès.

 

 

 

 

La col·laboració veïnal clau per evitar el robatori

La prestesa dels veïns en avisar als agents ha estat un element clau per tal que la policia pogués arribar a temps en el lloc dels fets. D'aquesta manera, el robatori no s'ha arribat a cometre. La col·laboració veïnal ha ajudat també als agents a localitzar els dos presumptes autors de l'intent de robatori amb força, permetent la seva detenció al cap de poca estona.

 

A hores d'ara, els dos detinguts ja han passat a disposició judicial, que els citarà a declarar pròximament per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

 

 

 

Et pot interessar: