Dos detinguts i 385 plantes de marihuana confiscades, a Segur de Calafell

També s'ha detingut el suposat autor d'un robatori a la llar d'infants Els Terrossets
Imatge d'arxiu d'una actuació contra el cultiu de marihuana. | ACN

 

Nova operació contra el tràfic de drogues a Calafell. Aquest dimecres 20 de març, l'Ajuntament de Calafell ha informat de la detenció de dues persones a Segur de Dalt, en una actuació conjunta que han realitzat la Guàrdia Civil i la Policia Municipal de Calafell contra les plantacions il·legals de marihuana. En l'operació s'han confiscat un total de 385 plantes de marihuana i tres quilos de cabdell, a més de les dues persones que han estat detingudes.

 

Actuacions com aquesta són habituals a Calafell, especialment a les urbanitzacions que estan més allunyades del centre. Fa un mes, els cossos de la policia ja van desmantellar una plantació d'unes 1.000 plantes de marihuana a Segur de Calafell. Aquella actuació, que es va realitzar en un habitatge unifamiliar de l'avinguda d'Espanya després de rebre l'avís d'alguns veïns, també va comportar la detenció d'una persona.

 

Un detingut per un robatori a una llar d'infants

El consistori també ha informat aquest dimecres 20 de març, a través de les xarxes socials, d'un altre succés relacionat amb el municipi, en aquest cas per un robatori que va tenir lloc fa uns dies a l'escola bressol Els Terrossets, que està situada al nucli del Poble. La policia local ha detingut el suposat autor del robatori, i el material sostret ha estat localitzat a l'interior del seu domicili. 

 

Per altra banda, la Diputació de Tarragona ja ha finalitzat els treballs de millora fets a la carretera TV-2126, que enllaça Calafell i Bellvei per la Cobertera. Aquestes actuacions han consistit a posar proteccions als guarda-raïls, rebaixar la velocitat màxima de 100 a 90 quilòmetres per hora —i a 70 en algunes cruïlles— i també s'ha prohibit avançar en alguns trams. De la mateixa manera, s'han repintat els carrils per fer-los més estrets, ja que això fa que els conductors aixequin el peu de l’accelerador, segons han explicat des de l'Ajuntament de Calafell.

 

També et pot interessar: