'Els dilluns al Màg' del Vendrell tanca la temporada d'estiu amb èxit d'assistència

La bona rebuda de l'arriscada aposta d'oferir els actes el dilluns per part del Museu ha fet que es programi un nou cicle per la tardor
Imatge d'un dels actes, el 'Recital de poemes de Guimerà contra la injustícia' | Cedida

 

 

Aquesta temporada d'estiu, el Museu Àngel Guimerà ha acollit un nou cicle literari anomenat 'Els dilluns al Màg', que ha portat a diferents espais de les instal·lacions quatre propostes diferents que han girat al voltant de la figura del dramaturg vendrellenc. Les activitats s'han dut a terme setmanalment, els dilluns de juliol i agost a les vuit de la tarda, i han tingut una rebuda tan positiva que el museu ja està preparant una nova programació de cara a aquesta tardor, amb novetats que s'obriran al públic familiar.

 

 

 

El dilluns, un risc en un dia atípic per anar a un museu

I és que, tot i ser un dia que, habitualment, els museus tenen les portes tancades per descans, les responsables del museu van decidir arriscar-se a oferir aquests espectacles el primer dia de la setmana, ja que és un dia en què normalment no es duu a terme cap acte al municipi. A més, l'objectiu també era complementar l'oferta cultural de la zona i oferir una nova alternativa amb noves activitats.

 

Així doncs, al Museu Àngel Guimerà s’ha pogut gaudir de quatre espectacles, que han estat els següents: 'Una visita musical per a una vida teatral', amb el divulgador musical David Puertas; 'Terra baixa en essència', amb l’actor Jordi Mateu; la 'Visita teatralitzada de Maria Rosa', amb la companyia teatral Amelie Produccions, i el 'Recital de poemes de Guimerà contra la injustícia', amb els rapsodes Joan Gibert i Janet Riambau i el músic Jordi Moliné, tots ells amb un gran èxit d’assistència.

 

La bona rebuda dels actes ha fet que es comenci a programar un altre cicle per la tardor. | Cedida

 

La bona acollida que van tenir totes les propostes, va fer que s’obrissin dues sessions més a les deu de la nit els dos últims dilluns d’agost, els dies 19 i 26, exhaurint-se també les entrades. El públic assistent, que va destacar l’alta qualitat de les activitats, va poder gaudir, a més a més, d’una copa de vi del Penedès en finalitzar cada sessió.