Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA A CALAFELL

«Fa un mes que ens surt aigua sense parar dels pàrquings»

El nou partit Directe 68 presenta la seva proposta d'independència unilateral al Vendrell

David Raventós, president de la formació, carrega contra els partits independentistes actuals i els seus líders
David Raventós, president de Directe 68. | RTV el Vendrell

 

El Centre Cívic l'Estació del Vendrell acull aquest divendres 9 de novembre, a les 19.00 hores, un acte de presentació del nou partit polític Directe 68, que promou una via «unilateral i pacífica» per arribar a la independència. La conferència la durà a terme el president del partit, David Raventós, que es mostra molt crític amb l'actual procés català i els partits i líders independentistes que l'han propulsat. «Tenim la certesa que els actuals partits no ens portaran a la independència», sentència Raventós.

 

La formació està mirant d'aglutinar suports de cara a poder ser majoritaris en unes pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. «Quan tinguem una majoria social que ens doni suport, i que vegi l'engany de l'actual procés, forçarem eleccions», ha apuntat el president del partit a BaixPenedesDiari.cat. Per Raventós, tot el que ha passat des del 2010 ha estat acordat entre la Generalitat, l'Estat espanyol i la Unió Europea, també l'1-O i «la falsa declaració d'independència del 27 d'octubre». Tot i això, admet que va votar al referèndum «tot i saber que no serviria de res».

 

En contra d'un referèndum d'independència

Per això no dubta a titllar els líders independentistes catalans de «col·laboracionistes» i es mostra convençut que el seu empresonament és «per convertir-los en herois i protegir-los, perquè no es descobreixi la farsa». Directe 68, que no es presentarà a les municipals a cap consistori, també es mostra en contra de cap referèndum d'independència. «La independència només arribarà quan la declari el Parlament de Catalunya», afirma el president del partit.

 

Arribats a aquest supòsit, Raventós està segur que no hi hauria violència, perquè Europa acceptaria la situació «de manera forçada», i creu que l'Estat espanyol no faria ús de la força. Directe 68 té com a referents les consultes populars que van començar a Arenys de Mar el 2009 i la figura de Lluís Maria Xirinacs i es defineix a si mateix com «el partit que declararà la independència» de Catalunya.  

Comentaris