Doble atracament a mà armada a comerços del Vendrell i Calafell

En ambdós casos, el lladre portava la cara tapada
Imatge d'arxiu d'agents de la policia de Calafell al Passeig Marítim. | Ajuntament de Calafell

 

Doble atracament a mà armada en comerços del Vendrell i Calafell aquest dilluns 7 d'octubre. El primer d'ells ha tingut lloc a primera hora de la tarda al carrer de la Muralla de la capital del Baix Penedès. Segons ha explicat RTV el Vendrell, un home amb la cara tapada ha entrat a una perfumeria d'aquest carrer i ha amenaçat la treballadora amb un ganivet perquè li donés la recaptació de la caixa. Aquesta no ha oposat resistència i li ha donat el botí, que no arribava a 100 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'home ha marxat després pel carrer de la Muralla en direcció sud. Les càmeres de seguretat de l'establiment han captat l'incident, i la policia local i els Mossos d'Esquadra miraran d'identificar l'autor del robatori a través de les imatges.

 

Robatori en un local de restauració de Segur de Calafell

El mateix dilluns a la nit s'ha produït un segon robatori de característiques similars, en un local de restauració del Passeig Marítim de Segur de Calafell. Segons el Diari de Tarragona, poc abans de les dotze de la nit un home ha entrat a una cafeteria del passeig i s'ha dirigit a una de les treballadores del local, esgrimint una pistola que portava a la mà. La treballadora li ha donat els diners de la caixa, una quantitat que se situava al voltant dels 1.000 euros.

Amb els diners a sobre, l'home ha marxat de l'establiment, en una hora on ja hi havia poca gent al carrer. Igual que amb l'atracament del Vendrell, els Mossos d'Esquadra estudien les càmeres que hi ha a la zona per aconseguir identificar l'autor del robatori.

 

També et pot interessar:

"Més de 500 participants a la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer de l'Arboç" "Importants obres de renovació a la vorera del Passeig Marítim de Segur"