Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Una empresa de la Bisbal del Penedès, reconeguda per un producte de material reciclat

Gestora Catalana de Residus fa una gransa de polímer fabricada en base a minves plàstiques
L'empresa es troba al polígon de les Planes Baixes. | BP Diari

 

Una empresa de la Bisbal del Penedès ha rebut del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per un producte que elabora amb material reciclat. L'empresa en qüestió és Gestora Catalana de Residus (GCR) S.L.U., i el producte que l'ha fet mereixedora de l'ecoetiqueta és el Cíclic, una gransa de polímer fabricada a partir de minves plàstiques.

 

Categoria de primeres matèries i productes de plàstic reciclat

Aquest és un producte que pertany a la categoria de primeres matèries i productes de plàstic reciclat, que estableix els criteris ambientals que han de complir les primeres matèries constituïdes per plàstic reciclat i els productes que en contenen en diferents percentatges. L'empresa de la Bisbal del Penedès és la quarta de Catalunya que rep aquesta etiqueta ecològica pels seus productes de plàstic reciclat. Abans l'havien rebut Estoli SA, Sonoplásticos Extrusión de Plásticos SL, i Zicla, El almacén del producto reciclado SL.

 

A més de l'empresa de la Bisbal del Penedès, el Departament de Territori també ha donat el Distintiu de garantia de qualitat ambiental a l'empresa Formigons Montcau, de Sabadell, en aquest cas dins de la categoria de productes de formigó amb material reciclat. El reconeixement s'ha donat per a les diferents tipologies de formigons no estructurals fabricats amb escòries de residus sòlids urbans (RSU) i un morter que incorpora plàstic reciclat.

 

L'ecoetiqueta de la Generalitat de Catalunya

El Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental que atorga el Departament de Territori i Sostenibilitat és el sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix aquells productes i serveis que compleixen uns determinats requisits ambientals més enllà dels que estableix la normativa vigent. D'aquesta manera, tant la gransa de polímer feta a partir de minves plàstiques, de Gestora Catalana de Residus, com els formigons no estructurals fabricats amb escòries de residus sòlids urbans, de Formigons Montcau, lluiran a partir d’ara l’ecoetiqueta de la Generalitat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris