GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Es desprèn part d'una façana al centre del Vendrell

No hi ha hagut danys personals, tot i que s'ha tallat el pas pel carrer
Els Bombers treballant a la zona on hi ha hagut el despreniment. | Policia Municipal del Vendrell

 

Els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal del Vendrell han hagut de fer una actuació d'urgència aquest dimecres 29 de maig a les 13.20 hores pel despreniment d'una part de la façana d'un habitatge situat al carrer de Prat de la Riba, en ple centre. Segons han explicat els Bombers a Tarragona Digital, es tracta de part d'una cornisa que s'ha desprès i ha caigut a la via pública, tot i que sortosament no ha ocasionat danys personals a cap vianant.

 

 

Els Bombers han fet el sanejament de la façana, amb una dotació, mentre la policia local ha tallat el pas per evitar danys majors. Aquest és un dels carrers que té el trànsit restringit perquè esdevindrà zona de vianants, però hi ha una gran afluència de persones. Al cap d'una hora, la situació ja s'havia normalitzat i els Bombers s'han retirat. A primera hora de la tarda la policia ja ha obert el pas a les persones i als vehicles autoritzats.

 

Despreniments al centre de la ciutat

El despreniment de parts de façanes no és un fet estrany al centre del Vendrell, on hi ha molts edificis antics. Fa uns mesos, a finals del passat mes de gener, les autoritats ja van haver d'intervenir per una situació similar al carrer d'Andreu Nin. En aquell cas, va ser pel despreniment de part d'una balustrada d'un terrat, en un dia que feia un fort vent. En aquella ocasió tampoc hi va haver danys personals, però la zona es va mantenir tallada fins que un tècnic municipal va avaluar la paret

 

Les pèrgoles del llac de Coma-ruga

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell també va haver d'intervenir el passat mes de març davant el perill de despreniments que presentava la pèrgola que hi ha al voltant del llac de Coma-ruga. Els danys que presentava l'estructura en diversos punts van motivar el consistori a retirar algunes peces i cobrir les dues pèrgoles amb una lona, fins que passat l'estiu es comencin a fer les obres de remodelació de la zona vinculades al FEDER.