Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Neix 'Som Festa', una nova associació de joves del Baix Penedès

És el fruit de la unió de forces de quatre entitats juvenils de la comarca
L'acte de presentació de l'associació 'Som Festa' del Baix Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

Quatre entitats de joves del Baix Penedès han sumat esforços i han creat l'associació 'Som Festa', amb l'objectiu d'impulsar diversos actes adreçats a tots els públics, però especialment als joves de la comarca. Aquestes quatre entitats són els Esventats de la Bisbal del Penedès, els Tafaners de Bellvei, els joves de l’Agrupació Recreativa de les Peces i els Festucs de Sant Jaume dels Domenys.

 

Compartir experiències entre els joves

Amb aquesta iniciativa es vol que els joves de la comarca comparteixin experiències amb altres joves i coneguin gent nova. El grup es va estrenar el passat dissabte amb la celebració d’un vermut electrònic a la plaça de l’Església de la Bisbal i ara preparen una festa per al dilluns 10 de setembre, també a la Bisbal, que començarà a les 18.45 hores a la plaça de les Escoles. Els actes previstos són una traca d’inici de festa, una xerrada a les set de la tarda a càrrec de joves amb empenta, un gran sopar popular a les nou del vespre, un espectacle a càrrec del grup de circ Tela Marinera, i una Festa Jove final amb Ràdio Esventada, DJ Batet, DJ Manyé i PD’s Boom-Watts. 

 

El sopar inclourà botifarra, patata al caliu, pa amb tomàquet, aigua, vi i gelat, a un preu de sis euros. Els tiquets es poden comprar a la Bisbal (Agro-verd, el forn de pa Les Escales, el forn de la Plaça 'Aresmar', Fruites i Verdures Montserrat, el Supermercat Jaume, Cal Pere Busquet), a les Peces (El cafè i Supermercat les Peces) i a Sant Jaume dels Domenys (El Most). 

 

Arribar a tot el jovent del Baix Penedès

Els contactes entre les quatre entitats van començar el passat mes de maig, amb l'objectiu d'arribar «a tot el jovent de la comarca i animar al jovent dels altres pobles a organitzar-se i a començar projectes semblants al nostre», segons han apuntat des de els Esventats. Per a dur a terme aquest projecte, les entitats han rebut el suport de Jove Baix Penedès i de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris