Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ERC de Cunit demana mesures per pal·liar els efectes de l'augment d'alumnes a les aules

La nova alcaldable, Carme Martínez, es reuneix amb el director dels Serveis Territorials d'Educació
Jean Marc Segarra i Carme Martínez. | ERC Cunit

 

La nova candidata d'ERC a  les eleccions municipals de Cunit del 2019, Carme Martínez, es va reunir el passat 12 de setembre amb el director dels Serveis Territorials d'Educació de Tarragona, Jean Marc Segarra, per exposar-li diferents problemes que té l'ensenyament al municipi i demanar-li una major implicació per solucionar-los. Una de les peticions principals va ser que s'atenguin les necessitats que tenen les escoles de Cunit per l'augment d'alumnes a les aules.

 

En aquest sentit, els Serveis Territorials es van comprometre a iniciar un procés d'anàlisis i a treballar conjuntament amb la participació i complicitat de la comunitat escolar, per planificar solucions materials i humanes. En aquest mateix sentit, també es va demanar que es pugui reconduir la situació de moltes famílies nouvingudes al municipi perquè, tan elles com les escoles, tinguin la formació necessària per poder ser adscrites als centres més adients. Això implicaria la creació d'un servei d'acollida municipal o una Oficina Municipal d'Educació (OME).

 

L'augment de recursos humans, pendent del pressupost

Jean Marc Segarra va apuntar que mesures com l'increment de recursos humans, amb aules d'acollida, treballadores socials o vetlladores, estan pendents de l'aprovació dels pressupostos pel 2019. De la mateixa manera, el director dels Serveis Territorials d'Educació va manifestar que l'actual Govern de la Generalitat té entre els seus objectius enfortir els Plans Educatius d'Entorn, tant en l'àmbit municipal com en el de comarca o vegueria. La candidata d'ERC i el director dels Serveis Territorials es va emplaçar a futures reunions els pròxims mesos.

 

Nous cursos de formació del SOM

Dins l'àmbit educatiu de Cunit, també cal destacar que el SOM ja ha obert el període d'inscripció pels nous cursos de formació, amb data límit dl 25 de setembre. Aquests són els cursos d'Auxiliar de Jardineria, de Prevenció en Riscos Laborals de Paleteria, de Vetllador/a Escolar, i d’Auxiliar de Magatzem. Per a inscriure's cal presentar la instància model de sol·licitud i la documentació requerida al registre de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Cunit, al carrer Major, 12.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris